"SAD KAŽU NE VALJA NI 2. JUN" Vučić poručio opoziciji: Nema tog istraživanja po kom ste ispred (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.03.2024

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se oglasio na Instagramu.

"SAD KAŽU NE VALJA NI 2. JUN" Vučić poručio opoziciji: Nema tog istraživanja po kom ste ispred (VIDEO)

Foto: ATAImages

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se na opoziciju koja stalno traži odlaganje izbora iako im se izašlo u susret za svaki zahtev koji su mu uputili.

- Sad kažu da ne valja ni 2. jun, kažu da ukinemo zakone, da ukinemo pravni poredak Srbije, da idemo na jesen na izbore. Što? Dok ne dobijete istraživanje po kojem ste ispred? Pa, nema tog istraživanja- napisao je predsednik Vučić na svom instagram nalogu avucic.

 

 

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas uskršnju čestitku nadbiskupu beogradskom i metropolitu monsinjoru dr Ladislavu Nemetu i svim hrišćanskim vernicima koji Uskrs slave po Gregorijanskom kalendaru. U čestitki se kaže:

„Dok se porodice okupljaju da proslave Uskrs, praznik ispunjen najdubljim smislom hrišćanske vere, vreme je da se svi podsetimo na nepresušnu snagu vere, nade i ljubavi, koja nam daje podstrek za sveobuhvatnu duhovnu obnovu.

Na ovaj praznik, koji svetkuje radost i bogatstvo života, setimo se i svevremene pouke o požrtvovanju, iskupljenju i silini vere, koja je uvek spremna na praštanje, duhovni preobražaj i okupljanje oko najviših vrednosti koje nas i čine ljudima, a koje Uskrs na uzvišeni način simbolizuje.

 

U vremenima teških iskušenja i neizvesnosti današnjeg sveta, molimo se da blagodat Uskrsa osvetli naš put, ulivajući u sva srca mir i nepokolebljivu veru. Zato i danas, kao i uvek kroz vekove, upravo iz ove neprolazne poruke ljubavi i nade, svi treba da crpimo mudrost i snagu za vremena buduća, u kojima će nam jedini cilj biti dobrobit svih, sloga i mir.

Neka i ovaj Uskrs bude vreme dubokog duhovnog preobražaja i prilika za suštinsko povezivanje sa večnim istinama koje nas zbližavaju i ujedinjuju.

Želim vam svima blagosloven i srećan Uskrs! Neka blagi duh mira, napretka, radosti i dobrobiti ispuni svaki dom“, navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (26)

Loading
Lembas

30.03.2024 11:20

Jasno je da nije do datuma. Ovoj opoziciji ne odgovara nijedan datum. Oni sanjaju da se pojavi neki zapadni Bog koji će doći i predati im vlast na tacni, bez izbora, kampanje i tih stvari koje ih zamaraju.

Nevena

30.03.2024 11:21

To je naš predsednik Vučić! Ne dozvoljava da ga opozicija koči u sprovođenju demokratskih procesa!

Olivera

30.03.2024 11:22

Hrabro i odlučno, kao i uvek! Nema povlačenja pred nepotrebnim zahtevima opozicije.

Jasmina

30.03.2024 11:23

Važno je da se izbori održe u skladu sa zakonom i ustavom, bez obzira na opstrukcije opozicije.