"ARGUMENT JEDINO NI LUPOM NIJE MOGLO DA SE NAĐE U "OŠTROM ODGOVORU" ALEKSANDRU VUČIĆU" Ana Branbić odgovorila Bećiroviću!

Autor:

Vesti

12.04.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić je naglasila da je Bećirovićev "oštar odgovor" lišen suštinskih argumenata i umesto toga obiluje floskulama i neistinama.

"ARGUMENT JEDINO NI LUPOM NIJE MOGLO DA SE NAĐE U "OŠTROM ODGOVORU" ALEKSANDRU VUČIĆU" Ana Branbić odgovorila Bećiroviću!

Foto: Tanjug/AP

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić nije ostala nema na "oštar odgovor" predsedavajućeg Predsedništva Bosne i Hercegovine, Denisa Bećirovića. U svojoj objavi na svom "X" profilu, Brnabić je odlučno odgovorila na Bećirovićevu izjavu, ističući ključne tačke koje su dovele do ove polemike.

Ana Brnabić je naglasila da je Bećirovićev "oštar odgovor" lišen suštinskih argumenata i umesto toga obiluje floskulama i neistinama. Kritikovala je njegov lični obračun sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem iz vremena kada je imao 23 godine, ističući da je Bećirović zaglavljen u prošlosti i da se oseća sigurno u toj zoni.

Brnabić je istakla da je Aleksandar Vučić, za razliku od Bećirovića, delovao na konkretnim projektima koji su doprineli boljem životu ljudi u regionu. Pomenula je izgradnju puteva, domova zdravlja, Kliničkog centra u Novom Pazaru, Omladinskog centra, atletskog kompleksa i moderne osnovne škole u Sjenici, kao i privlačenje investitora i podršku lokalnoj privredi.

 

 


Brnabić je naglasila da Bećirović nema konkretnih rezultata za razliku od Vučića, te da se njegov jedini izgovor za nedostatak delovanja svodi na to da "ništa nije uradio ni za Bošnjake". Zaključila je da je Bećirović zaglavljen u 1990-im godinama 20. veka, što, prema njenom mišljenju, sprečava njegovu aktivnu ulogu u savremenom društvu.

Ana Brnabić je oštro odgovorila na Bećirovićevu izjavu, ističući ključne tačke koje ukazuju na razliku u delovanju i rezultatima između Vučića i Bećirovića. Njena replika jasno pokazuje duboku podelu u gledištima i delovanju političkih lidera u regionu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Petar Popovic

12.04.2024 17:32

Denise Denise stize te gospodin Micel. Beri kozu na siljak, za presvlacenje siljteta.