"ISKREN I IZUZETNO TEŽAK SASTANAK!" Vučić razgovarao sa Zaracinom!

Autor:

Vesti

05.04.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak je bio održan u 12.30 časova u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike.

"ISKREN I IZUZETNO TEŽAK SASTANAK!" Vučić razgovarao sa Zaracinom!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim izaslanikom Savezne vlade SR Nemačke za države Zapadnog Balkana Manuelom Zaracinom.

Iskren i izuzetno težak sastanak sa Manuelom Zaracinom. Gotovo ni u čemu nismo saglasni sem u stavu da je potrebno očuvanja mira na Zapadnom Balkanu. Rekao sam Manuelu Zaracinu da je Srbija teritorijalno i brojčano mala zemlja, ali zemlja ponositih ljudi, koji će se suprotstaviti poniženjima koja su joj pripremljena u Savetu Evrope i UN - napisao je Aleksandar Vučić na Instagramu.

 

 

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće 8. aprila u Parizu, kada će se sastati sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom. Ovaj susret biće od izuzetne je važnosti za Srbiju i predstavlja jednu od najvažnijih poseta u poslednjih 35 godina. Osim političkog značaja, ovaj sastanak tiče se i ekonomije, jer se ugovori o kojima je reč mere u desetinama milijardi evra.

Kako se navodi, ukoliko dođe do realizacije ugovora, predstavljaće početak nove ere u odnosima Srbije i Francuske, što će se ujedno odnositi i na ekonomski prosperitet Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u Parizu sa svojim timom, koji je spreman da doprinese što bržoj promeni ekomske slike Sribije, ne samo u ragionu, već i u Evropi. Vučić će, kako je rečeno biti dočekan uz najviše državne počasti.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (53)

Loading
milos

05.04.2024 14:13

Ovaj sastanak je prilika za Srbiju da predstavi svoju verziju priče i ukaže na destruktivni stav Kurtija koji ne odustaje od miniranja pregovora i maltretiranja Srba na KiM.

Ina

05.04.2024 14:14

Srbija mozda jeste mala zemlja, ali ponosna.

tanja

05.04.2024 14:14

Vučić se neumorno trudi da Srbiji obezbedi jos bolju i sigurniju budućnost.

Maja

05.04.2024 14:15

Mozda jesmo mala zemlja ali smo takodje i zemlja koja ne da na sebe i svoj narod.