ŠOK SCENA KOD LUKE BEOGRAD USRED NOĆI! Go muškarac šetao ulicom i nasrtao na vozila! (FOTO)

Autor:

Vesti

13.04.2024

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Garderoba razbacana svuda po ulici!

ŠOK SCENA KOD LUKE BEOGRAD USRED NOĆI! Go muškarac šetao ulicom i nasrtao na vozila! (FOTO)

Foto: Wikipedia, Shutterstock

Još jedna neprijatna scena dočekala je vozače sinoć kod Luke Beograd. Naime, kako je objavljeno na društvenim mrežama, mladić je nag šetao ulicom, a potom i zaustavljao automobile koji su mu išli u susret.

Na fotografijama koje su zabeležene sinoć vidi se razbacana garderoba, ali nije poznato da li je neko pozvao pomoć mladiću. 

 

 

Kao i uvek do sada, ovakva scena je izazvala burne reakcije na internetu. 

- Pa dobro bilo mu je vrućina - piše u jendom komentaru, dok drugi dodaju "da je after bio buran".

Prošle godine više slučajeva golih ljudi

Samo u septembru prošle godine zabeležena su kamerom dva muškarca koji su nagi šetali ulicama prestonice. 

Jedan je hodao Bulevarom Kralja Aleksandra, i to usred dana, dok je drugi usred noći nag plašio žene i valjao se ulicama Karaburme.

Takođe, prošle godine je i jedna žena gola zaustavljala automobile, a ispostavilo se da se radi o psihički oboleloj osobi.

Zbog velikog broja ljudi koji su se u jednom trenutku bez odeće pojavljivali, govorilo se da je u pitanju TikTok izazov, ali se ispostavilo da se najverovatnije radi o psihički nestabilnim osobama ili narkoticima.

Ispred moje zgrade je bio go muškarac. Imao je zatvorene oči sve vreme. Mi smo pokušali da ga dozovemo:" Probudi se, probudi se", ali on kao da nije bio svestan svoje okoline - ispričala je ranije za Republiku Katarina Jonev, stručnjakinja za bezbednost, i dodala:

Zbog toga mislim da nije u pitanju TikTok ili izazov za neke druge društvene mreže. Do sada su svi oni bili sami, nije bilo nikoga da ih snima ili postavlja na društvene mreže. Obično su to bili slučajni prolaznici. Kod izazova za mreže je bitna ta pažnja koju izazovu, zato mislim da u ovim primerima nije slučaj.-

Šta su još stručnjaci rekli o ovoj neobičnoj pojavi, pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading