PRIČA LEDI KRV U ŽILAMA! Jovana Jeremić otkrila šta se desilo čoveku koji joj se podsmevao! Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Autor:

Zabava

13.04.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, tvrdi voditeljka.

PRIČA LEDI KRV U ŽILAMA! Jovana Jeremić otkrila šta se desilo čoveku koji joj se podsmevao! Evo koga je kasnije molila da mu pomogne!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Voditeljka Pink televizije Jovana Jeremić kaže da joj se jedan čovek smejao ranije na svakom koraku jer je mislio da nikada neće postići veliki uspeh, a koji se posle nekog vremena naglo ukočio. Ona tvrdi da zna o kome je reči, te i da se taj čovek nije otkočio sve dok ona nije zamolila Vasilija Ostroškog da to učini.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić

 

- Pošto znam da se jedan čovek tamo smejao ovom mom snu i da se smeje sada kada vam ovo pričam, reći ću vam jednu stvar. Tri dana kasnije se ukočio i nije mogao da ustane iz kreveta i to sve dok mu nisam upalila sveću i zamolila Sv. Vasilija Ostroškog da ga otkoči. I stvarno se to i desilo - šokirala je voditeljka u emisiji, pa je nastavila:

Foto: printscreen/RTV Pink

Jovana Jeremić

 

Vernik sam postala onda kada je sve bilo u Božijim rukama, kada sam bila sama, kada sam plakala, kada sam trpela najveće nepravde na poslu, švalerke, "zvezde noći" koje su dobijale mesto u jutarnjim programima... Onaj ko me je ubacio u te sporedne emisije, znao je da imam potencijal. Ja sam jedina kojoj je uspelo da iz rijalitija dođe i vodi jutarnji program. To je bilo 2020. godine. Sanjala sam tada Sv. Vasilija Ostroškog. Pojavio se pop. Plakala sam, bila sam u beloj spavaćici, a dole je bila voda, kao da idem po vodi... Sveštenik mi je rekao: "Zašto se sekiraš? Sv. Vasilije ti čuva leđa". U tom momentu sam osetila toplinu s leđa i videla sveca, a onda sam se probudila i vrlo brzo sam dobila da vodim jutarnji program. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lllll

13.04.2024 10:55

Koji debil. Da li se ona zeza ili ozbiljno?? Retko glupa o primitivna.Evo izazivam je da me ukoci😄😄Mnogo, ali bas mnogo prosta i nedovrsena. A IQ? Katastrofa. Kako nas strasno vredjaju glorofikujuci ovakve lukove.