POTPUNA DOMINACIJA JOVIĆA I VUKČEVIĆA U NBA! Bogi ZABLISTAO, Micić i Pokuševski podbacili!

Autor:

Sport

13.04.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna fenomenalna noć za naše igrače "preko bare".

POTPUNA DOMINACIJA JOVIĆA I VUKČEVIĆA U NBA! Bogi ZABLISTAO, Micić i Pokuševski podbacili!

Foto: Printscreen/Youtube/ZH Highlights

Bliži se kraj regularnom delu sezone, još samo jedno kolo ostalo je do kraja, a Srbi su uhvatili pravi zalet za najbitniji deo.

Vizardsi nisu jedan od timova koji će nastaviti sa takmičenjem u plej ofu, te su sinoć doživeli poraz od ekipe Čikago Bulsa rezultatom 127:129. Međutim, iako je potencijalno poraz obeležio kraj sezone za Vizardse, Tristan Vukčević istakao se i ovog puta kao jedan od ključnih igračasusreta. Doskorašnji košarkaš Partizana pokazao je sav svoj talenat u NBA ligi postigavši 19 poena, uz po jedan skok, asistenciju i blokadu. Neverovatno je koliko je proigrao od odlaska u Ameriku.. O tome govori i asistencija u videu, fenomenalno.

Ipak, titula najboljeg Srbina sinoć ide u ruke Nikoli Joviću! Koliko nam je samo drago kada god taj momak odigra ovako izvanrednu partiju, jer on to i te kako zaslužuje. U pobedi Majamija nad Torontom od 125-103, srpski reprezentativac je bio najefikasniji igrač Hita - ubacio je 22 poena, samo dva manje od ličnog rekorda u NBA. Uz to je dodao pet skokova i dve asistencije. Majami ide u plej-of, te se nadamo da će tamo Jović nastaviti da pokazuje svoj potencijal.

Bogdan Bogdanović bio je drugi najefikasniji igrač Hoksa u tesnom porazu od Minesote rezultatom 109-106. Bogi kapiten ubacio je 17 poena uz po dva skoka i asistencije. Atlanta će takođe u plej-of, sa poslednjeg mesta na Istoku koje tamo vodi.

Boston Seltiksi su demonstrirali svoju dominaciju nad Šarlot Hornetsima i ostvarili ubedljivu pobedu rezultatom 131:98. Iako su tokom prve četvrtine delovali kao da se samo zagrevaju, Seltiksi su ubrzo preuzeli kontrolu nad mečom i pokazali zašto su jedan od najozbiljnijih timova u ligi.

Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski nisu uspeli da promene tok meča, s obzirom na to koliko su raspoloženi bili Seltiksi. Pokuševski je postigao osam poena uz pet skokova, dok je Micić imao učinak od pet poena i tri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading