VAŽNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA: Tiče se ove grupe penzionera, prijava je obavezna

Autor:

Vesti

13.04.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zainteresovani penzioneri treba da pozovu broj telefona 011/2030-745 kako bi zakazali termin dolaska

VAŽNO OBAVEŠTENJE IZ PIO FONDA: Tiče se ove grupe penzionera, prijava je obavezna

Foto: Shutterstock

Svake godine u aprilu, Penzijsko-invalidsko osiguranje (PIO) Fond organizuje savetodavne dane za penzionere, pružajući im priliku da dobiju razne savete i besplatnu pravnu pomoć.

Međunarodni razgovori sa Austrijom

Ove godine, prvi zakazani sastanci će biti sa Austrijom. Razgovori će se održati 23. aprila 2024. godine u Požarevcu, u periodu od 9 do 16.00 časova u prostorijama filijale Fonda (Trg Radomira Vujovića 1), dok će se dan kasnije, 24. aprila 2024. godine, održati u Beogradu, takođe u periodu od 9 do 16.00 časova (ulica Pariska broj 9, Beograd-Stari grad).

Detalji o prijavi

Prijava za učešće je obavezna, a zainteresovani penzioneri treba da pozovu broj telefona 011/2030-745 kako bi zakazali termin dolaska. Takođe, prilikom dolaska, penzioneri treba da ponesu svu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem i lična dokumenta.

Ovi savetodavni dani su od izuzetnog značaja za penzionere, pružajući im priliku da se informišu o svojim pravima i mogućnostima, kao i da dobiju odgovore na svoja pitanja od strane stručnjaka iz oblasti penzijskog osiguranja.

Saveti koje mogu dobiti na ovim susretima mogu im značajno olakšati svakodnevni život i osigurati da ostvare sve beneficije koje im pripadaju. Stoga je važno da se penzioneri informišu o ovim savetodavnim danima i iskoriste priliku da dobiju potrebne informacije i savete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading