HOROR PRIZOR! Džinovska zmija od preko 4 METRA isprepadala ženu: Šestorica muškaraca je jedva OBUZDALA! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.04.2024

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevska kobra je inače poznata kao najduža otrovna zmija na svetu, što dodatno naglašava neobičnost ovog događaja.

HOROR PRIZOR! Džinovska zmija od preko 4 METRA isprepadala ženu: Šestorica muškaraca je jedva OBUZDALA! (VIDEO)

Foto: Wikipedia/Elena Terkel, Moscow, Russia

U tajlandskom selu Čanthaburi, jedna žena doživela je pravu dramu kada je otkrila neobičnog putnika ispod haube svog automobila. Naime, pas je upornim lajanjem upozorio ženu na prisustvo zmije, a kada je odlučila da proveri o čemu se radi, doživela je pravi šok.

 

 


Velika kraljevska kobra

Tim stručnjaka je bio neophodan da bi uklonili izuzetno veliku kraljevsku kobru, dugačku skoro 4,25 metara i tešku čak 16 kilograma. Stručnjak koji je uklonio zmiju iz automobila izjavio je da je ovo bila najveća zmija koju je ikada video.

Kraljevska kobra je inače poznata kao najduža otrovna zmija na svetu, što dodatno naglašava neobičnost ovog događaja. Na snimku koji je zabeležen, vidi se čak šestorica muškaraca koji pokušavaju da obuzdaju zmiju, što svedoči o izazovima sa kojima su se suočili.

Utočište od ekstremne vrućine

Prema rečima stručnjaka, veruje se da je zmija potražila utočište u motornom prostoru vozila zbog ekstremnih vrućina. Nakon što je uklonjena, zmija je prebačena u Tajlandski centar za zaštitu divljih životinja, gde će dobiti odgovarajuću negu i pažnju.

Ovaj neobičan susret sa zmijom pod haubom automobila definitivno je izazvao pažnju javnosti, a sam događaj predstavlja jedinstvenu situaciju koja je izazvala mnogo pažnje i interesovanja. Uzimajući u obzir činjenicu da je ova kraljevska kobra bila jedna od najvećih ikada uhvaćenih, ovaj događaj je svakako izazvao uzbuđenje među lokalnim stanovništvom i širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading