MRTAV MONSTRUM OD 5 METARA PRONAĐEN NA GRČKOM OSTRVU: Meštani hteli da vežu konja, ali nasred polja naišli na JEZIVU SCENU (FOTO)

Autor:

Svet

01.04.2024

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci su bili svedoci prizora koji se retko viđa na Kritu.

MRTAV MONSTRUM OD 5 METARA PRONAĐEN NA GRČKOM OSTRVU: Meštani hteli da vežu konja, ali nasred polja naišli na JEZIVU SCENU (FOTO)

Foto: pixabay.com

Dvojica muškaraca sa Krita su doživela pravu senzaciju kada su naišli na mrtvog pitona dugačkog više od pet metara na polju nadomak Irakliona. Muškarci su bili šokirani kada su primetili ogromnog pitona ispod cerade dok su pokušavali da vežu svog konja. Lokalni mediji su brzo preneli vest o ovom neobičnom događaju, a piton je prema nezvaničnim informacijama bio dug oko pet metara, što je izazvalo veliko interesovanje među lokalnim ribarima.

 

 


Neobičan prizor na polju

Muškarci su bili svedoci prizora koji se retko viđa na Kritu. Zmija očigledno nedavno uginula, a prema njihovim rečima, izgledalo je da je pre smrti pojela nešto veoma veliko. Ovaj prizor je izazvao mnogo pitanja među meštanima, a spekulisalo se o tome šta je moglo dovesti do ovakvog neočekivanog događaja na polju.

Reakcija nadležnih službi

Nadležne službe su odmah obaveštene o ovom neobičnom slučaju, te su brzo reagovale kako bi uklonile zmiju sa polja. Ovaj incident je izazvao zabrinutost među lokalnim stanovništvom, a mnogi su se pitali da li je neko namerno ostavio mrtvog pitona na polju ili je zmija pre smrti sama pronašla sklonište ispod cerade. Takođe, postojala je bojazan da bi ova pojava mogla da utiče na lokalnu faunu i floru.


Ovaj neobičan događaj je izazvao mnogo pažnje u lokalnoj zajednici, a mnogi su izrazili svoje zaprepašćenje ovim prizorom. Nadležne službe su preuzele inicijativu u rešavanju ovog problema, ali ostaje pitanje šta je dovelo do ove neobične situacije na polju nadomak Irakliona. Ovaj događaj će sigurno ostati upamćen među meštanima, a istražitelji će morati da pronađu odgovore na brojna pitanja koja su se javila nakon ovog neobičnog nalaza.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading