PORODICA POVREĐENE VIKTORIJE MITROVIĆ TRAŽI POMOĆ: Gubi joj se svaki trag, baka moli za informaciju!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbezumljena baka Viktorije Mitrović tvrdi da joj se unuka nije javljala na telefon.

PORODICA POVREĐENE VIKTORIJE MITROVIĆ TRAŽI POMOĆ: Gubi joj se svaki trag, baka moli za informaciju!

Foto: ST/V.LUKIĆ, Printscreen Youtube Zadruga Official

Renata,Viktorija Mitrović

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga" Viktorija Viki Mitrović navodno je pretrpela teške povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu iz Ljubljane za Beograd. Prema pisanju domaćih medija, nesreća se desila noćas kada su se Viki i njen dečko sudarili sa autobusom.

Regina, Viktorijina baka, izrazila je zabrinutost zbog nedostatka informacija o unuci. Ona je izjavila da se nije čula sa Viktorijom i da joj se Viki ne javlja na telefon.

Republika

Foto: ST/V.LUKIĆ

Regina Mitrović

 

- Ne znam ništa. Niko mi ništa nije javio. Viktorija se ne javlja na telefon. Apsolutno ništa ne znam šta se sa njom desilo - rekla je vidno izbezumljena Regina za "Blic".

- Sve sto sam znala, ja sam vam rekla! Trenutno je u komi, na intezivnoj nezi porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje javici vam, sada mi je jako tesko - rekla je ona za Pink.rs.

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za "Elitu" i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo, niti je produkcija potvrdila da će ona postati deo ove sezone, a ostaje da vidimo u narednim vanrednim ubacivanjima da li će doći do promene i da li će Viktorija Mitrović ponovo biti deo rijaliti takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading