VIKTORIJA MITROVIĆ U KOMI: Porodica strahuje za njen život, čeka se ključna informacija!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno se oglasila drugarica bivše zadrugarke!

VIKTORIJA MITROVIĆ U KOMI: Porodica strahuje za njen život, čeka se ključna informacija!

Foto: Printscreen RTV Pink, Shutterstock

Bivša zadrugarka, Viktorija Viki Mitrović, sinoć je imala stravičnu saobraćajku, kako saznaje Pink. Zadobila je teške telesne povrede, a lekari je ne ispuštaju iz vida i prate njeno stanje.

Samo nekoliko sati pred strašan udes koji su imali, bivša zadrugarka je podelila emotivan video sa svojim trenutnim partnerom, na kom je delimično sakrila njegovo lice. Viki je podela trenutak na kom je on ljubi u obraz, a ona sa lica ne skida osmeh. 

Za medije se hitno oglasila njena drugarica, koja je otkrila detalje stravičnog udesa. Bila je poprilično uspaničena, jer se Viktorija trenutno nalazi u komi, kako ona tvrdi:

Republika

Foto: Red tv printscreen

Viktorija Mitrović

 

- Sve sto sam znala, ja sam vam rekla! Trenutno je u komi, na intezivnoj nezi porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje javici vam, sada mi je jako tesko - rekla je ona za Pink.rs.

Da podsetimo, Viktorija je nedavno uslikana u zgradi Pinka, pa su mnogi pretpostavili da je potpisala ugovor za "Elitu" i da je spremna za ulazak, međutim, iako je i više puta otkako je počela sedma sezona putem svog Instagram davala signale da bi mogla da se useli na imanje u Šimanovcima to se još uvek nije desilo, niti je produkcija potvrdila da će ona postati deo ove sezone, a ostaje da vidimo u narednim vanrednim ubacivanjima da li će doći do promene i da li će Viktorija Mitrović ponovo biti deo rijaliti takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading