VELIKI POVRATAK U "ELITU" PRED SAM KRAJ RIJALITIJA: Šok potez voditelja će takmičare SKUPO KOŠTATI!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić se na velika vrata vraća na temu ,,Elita".

VELIKI POVRATAK U "ELITU" PRED SAM KRAJ RIJALITIJA: Šok potez voditelja će takmičare SKUPO KOŠTATI!

Foto: shutterstock

Bivši zadrugar i do nedavno takmičar rijalitija ,,Elita" Mensur Ajdarpašić uskoro će biti gost u radio emisiji, kod voditelja Osmana Karića na njegovom TikTok nalogu, što je i on sam najavio na Instagram profilu. 

Foto: ATA Images

Osman Karić i Mensur Ajdarpašić

 

Iako je bilo dosta spekulacija o njihovom odnosu, Osman je odlučio da pruži ruku pomirenja Mensuru, te su se dogovorili o zajedničkoj emisiji, u kojoj će kršni Crnogorac pričati o svim aktuelnostima iz rijalitija ,,Elita", što će ga direktno ,,vratiti" na imanje u Šimanovcima. 

- Uskoro gost na radio TikTok emisiji ,,Kralj Elite". Tražiti ste, gledajte! Mensur Ajdarpašić je gost - napisao je Osman Karić na Instagramu. 

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić, nekadašnji učesnik Elite, nedavno se pojavio u studiju kod Dušice Jakovljević, sa kojom je porazgovarao i komentarisao bivše cimere, kao i dešavanja u kući, s obzirom da je on sjajan sagovornik i komentator, a dugo je boravio na velelepnom imanju u Šimanovcima. 

- Žao mi je što nisam više komentarisao. Ja jesam posesivan i ljubomoran... Svi smo mi malo Ša, to je istina. Neka to bude mala šala sada... - nasmejao se Mensur na samom početku.

- Janjuša vizuelno žene osvajaju, jer kod Aneli ne vidim neki drugi kvalitet. Okej, ima prava da živi kako hoće, ali on vidi i sam da ga laže... Ja smatram da sam odlično nju procenio, savetovao sam ga, a on me je ubeđivao da ga to ne interesuje, ali izgleda da nije izdržao - komentarisao je Ajdarpašić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading