ONA VEČERAS ULAZI U "ELITU" I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge je zaintrigiralo da li će večeras Ermina Pašović otvoriti Pandorinu kutiju.

ONA VEČERAS ULAZI U "ELITU" I OTVARA PANDORINU KUTIJU? Produkcija menja TOK RIJALITIJA, suva istina izlazi na videlo!

Foto: promo

Elita 7 Zadruga

Fanovi popularnog rijalitija "Elita" ostali su iznenađeni kada je bivša zadrugarka Ermina Pašović objavila snimak s aerodroma u Beču na svom Instagram profilu. Mnogi su odmah pomislili da Ermina dolazi u Srbiju da bi večeras bila specijalni gost u emisiji kod voditeljke Dušice Jakovljević.

Nakon objave snimka sa aerodroma počele su da se šire spekulacije o tome da li će Ermina zaista biti specijalni gost u večerašnjoj emisiji kod Dušice Jakovljević. Mnogi fanovi su bili uznemireni ovom objavom, budući da je Ermina veoma popularna ličnost među fanovima rijalitija "Elita".

Foto: Instagram.com

Ermina Pašović Instagram

 


Ermina Pašović privukla je pažnju javnosti svojim dolaskom u Beč, a mnogi su se pitali da li se bivša zadrugarka vraća u javni život ili je možda posetila Beč iz nekog drugog razloga. Njen povratak bio bi iznenađenje za mnoge s obzirom na to da se nekoliko meseci nije pojavljivala u javnosti.


Na društvenim mrežama su se brzo pojavile reakcije fanova koji su izražavali iznenađenje i nestrpljenje da vide šta će Ermina otkriti u večerašnjoj emisiji. Mnogi su izrazili nadu da će Ermina ponovo biti deo javnog života i da će imati priliku da je vide u emisiji kod Dušice Jakovljević.

Dok fanovi i dalje nestrpljivo čekaju da vide šta će se desiti večeras, Ermina Pašović je uspela da izazove veliko uzbuđenje objavom sa aerodroma u Beču. Njen povratak u javnost definitivno je tema koja će privući veliku pažnju, a večerašnja emisija kod Dušice Jakovljević mogla bi da otkrije mnoge nepoznate detalje o Ermininim planovima za budućnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
yoyo

10.06.2024 15:16

zamislite prazninu u glavi i zivotu kod ove ermine mahaluse ta nema svoj zivot nego se iz austrije bavi zivotima ljudi po srbiji i ona nesto dokazuje smatra a zena teska sljamara nepismena prostakusa a utripovana da je neko i nesto cuj kod dusice hahaha kao da je dusica planetarno bitna persona e svasta