SKANDALOZNA IZJAVA STANISLAVA KROFAKA: Snimak iz Elite kruži internetom, PONIZIO žene na najgnusniji način!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog izjave Stanislava Krofaka su svi ostali šokirani!

SKANDALOZNA IZJAVA STANISLAVA KROFAKA: Snimak iz Elite kruži internetom, PONIZIO žene na najgnusniji način!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Stanislav Krofak sedeo je sa cimerima iz rijalitija ,,Elita" čekajući da počne emisija. I dok su vodili neobavezne razgovore, jedna od izjava Krofaka postala je viralna na društvenim mrežama, a malo ko je bio oduševljen onim što je poručio. 

Naime, kako se našaona velikom ljubavnom udaru kako Maje Marinković, tako i izdaje Mione Jovanović, on je odlučio da nađe devojku, a kakvu, pogledajte u njegovoj izjavi:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

- Ja trebam naći neku zgodnu romkinju, tamo negde... Da ona bude u kući, da kuva, da sprema, a ja da idem da radim šta želim. Najbolje žene, ne pita ništa. Ja odem tamo negde... Sedim sa ljudima, neka kombinacija, zove 300 puta, nema od toga ništa - izjavio je Stanislav Krofak, a šok snimak je postao viralan na društvenim mrežama. 

Komnetari su se nizali ispod viralnog snimka na društvenoj mreži, a mnogi su ostali šokirani njegovom izjavom. 

- "Pa ovo je divno, Stanislav priča malo, ali dovoljno da se zakopa", "Ovaj Stanislav je bogami puko načisto, pa šta on misli da će naći neku da mu čuva kuću, a da on hoda, malo se se zaj*bao" - bili su samo neki od komentara ispod viralnog video snimka. 

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak i Maja Marinković

 

Podsetimo, i u Beloj kući se danima polemiše o Majinom i Stanislavovom pomirenju, dok je Marinkovićeva ubeđena da emocije s njegove strane i dalje postoje.

Ona je čak htela da njih dvoje budu potrčci ove nedelje, a pored toga stalno naglašava da će se kad-tad pomiriti s Krofakom, njegovi najbliži likuju kad vide da do toga ipak neće doći.

Pošto je razlog što je stavio tačku na svoju vezu s Majom upravo to što je ona otkrila da su bili intimni nakon što je on obećao porodici i ćerki da neće imati odnose ispred kamera, on se sad mora držati toga kako ne bi izneverio svoje napolju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading