ŠOK-PISMO STIGLO U "ELITU"! Takmičari saznali KO JE NOVI VOĐA - U Beloj kući se svi ZAPREPASTILI!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari bledeli kada su saznali ko je novi vođa!

ŠOK-PISMO STIGLO U "ELITU"! Takmičari saznali KO JE NOVI VOĐA - U Beloj kući se svi ZAPREPASTILI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon napetog sinoćnjeg izbacivanja Snežana Jovičić, poznatija kao Sneža Kušadasi, napustila je rijaliti-šou "Elita". Iako je bila nominovana zajedno s Urošem Stanićem, Bojanom Pavlović i Anđelom Šparavalo, Sneža je osvojila najmanji broj glasova publike.

Nakon što je napustila "Elitu", Sneža je napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu. Ovo pismo je stiglo u Belu kuću i izazvalo veliko interesovanje među takmičarima. Kad su se okupili oko crnog stola, Anita Stanojlović je pročitala pismo koje je Sneža napisala, ostavljajući takmičare u šoku.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari saznali za novog vođu

 

- Sve što bih ti rekla, sve sam i znaš jer kada pogledi govore, reči nisu potrebne, srce, čekam te. Novi vođa je najboilja osoba koju sam srela dosad, naravno Marko Đedović - pročitala je Anita dok su se takmičari smejali.

Sneža je svojim odlaskom, ali i pismom, ostavila jak utisak na ostale takmičare, pokazujući hrabrost i odlučnost čak i u trenucima kada je suočena s izazovima rijaliti-sveta.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Takmičari saznali za novog vođu

 

- Ja sam bila iskrena u svakom trenutku u tom odnosu, a on je počeo da flertuje sa Sarom Marbeljom, sa Miljanom Kulić kasnije...Mi napolju nismo imali nijednu svađu, ali džabe, počeo je da me napada sa drugim ljudima. Meni Marko nije bio rijaliti, sviđa mi se on, ja sam iskrena. Našao je agresivnu i histeričnu devojku, mislim na Miljanu. Nije glupa, ali je naivnija od mene. Mene je on napravio najvećom mogućom glupačom, on je mene iskoristio zarad nekih svojih problema i potreba u mom rodnom gradu. Rekao mi je: "Nadam se da si shvatila da te nisam voleo, nego da sam te iskoristio da rešim svoje probleme u tvom rodnom gradu", nisam srela goru osobu od njega i Marinkovića - rekla je Snežana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading