ŠTA SE DESILO SA MILENOM KAČAVENDOM?! Objavljen snimak koji otkriva sve, donela je ŠOK-ODLUKU usred noći, evo gde je sada!

Autor:

Zadruga

10.06.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda donela šok-odluku!

ŠTA SE DESILO SA MILENOM KAČAVENDOM?! Objavljen snimak koji otkriva sve, donela je ŠOK-ODLUKU usred noći, evo gde je sada!

Foto: Printskrin/RTV PINK

U rijalitiju "ElitaMilena Kačavenda odlučila je da iskoristi slobodno vreme da bi se malo dovela u red. Prošle noći, ona je odlučila da oboji kosu, detaljno farbajući svaki pramen. Taj potez je izazvao oduševljenje ostalih takmičara, koji su bili impresionirani njenim novim izgledom.

Milena Kačavenda je pokazala izuzetnu posvećenost dok je farbala kosu, pa je svaki pramen bio pažljivo obojen. Ovaj njen pristup detaljima pokazuje koliko je posvećena svakom koraku u transformaciji izgleda.


Nakon što je završila sa farbanjem kose Milena je iznenadila takmičare novim izgledom. Njena hrabrost da eksperimentiše s bojom kose naišla je na oduševljenje i divljenje ostalih učesnika rijalitija "Elita".

Ovaj gest Milene Kačavenda pokazuje kako slobodno vreme može biti iskorišćeno za ličnu negu i osvežavanje izgleda. Njena odluka da se posveti promeni izgleda u rijalitiju "Elita" definitivno je privukla pažnju i pokazala njen kreativan pristup slobodnom vremenu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

Milena Kačavenda je nedavno pričala o razvodu od supruga Srđana Kačavende:

- Meni je najteže bilo kad sam se razvela od muža i kad sam otišla na psihostabilizaciju, stavili su me u hipnozu, gde se vraćaju sve podsvesne stvari, najviše mi je traumu tad ostavila, prema njihovom mišljenju, ta suprugova nesreća, koju je imao na Palama i kada su govorili da je otpisan da neće preživeti, imala sam dete od godinu dana tada u kući i ja sam toliko štucala od svega toga, svi su čekali samo da on ode, moj ginekolog je rekao tada da odradimo ultrazvuk želuca i ja odlazim u bolnicu, gde mi doktor kaže da sam trudna šesti mesec, ja sam bila šokirana jer mi se muž borio za život, ja sam potisnula sve to u mozgu i, razmišljajući, shvatila sam da mi je to bio najveći udarac u životu - rekla je Milena.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading