STRAVIČNA SCENA NA PUTU, PREVRNUO SE AUTOBUS PUN PUTNIKA! Spasioci izvlačili BEŽIVOTNA tela! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar policije apelovao je na vozače da budu oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih pravila.

STRAVIČNA SCENA NA PUTU, PREVRNUO SE AUTOBUS PUN PUTNIKA! Spasioci izvlačili BEŽIVOTNA tela! (VIDEO)

Foto: youtube/printscreen/CNN TÜRK

U teškoj saobraćajnoj nesreći na auto-putu Кastamonu-Taskopru na severu Turske, šest osoba je izgubilo život, dok je više od 30 putnika povređeno.

Međugradski autobus koji je saobraćao između Istanbula i Sinopa prevrnuo se u petak u ranim jutarnjim satima, nakon što je vozač, prema navodima turskih medija, izgubio kontrolu nad vozilom usled snežnih padavina, navode turski mediji.


Guverner Кastamonua Meftun Dali stigao je na mesto nesreće kako bi pružio podršku i koordinisao akcije spasilačkih timova. On je izjavio da je autobus, koji je putovao ka sinopskom okrugu Ajandžik, izgubio kontrolu i prevrnuo se, te da je, nažalost, šest putnika izgubilo život, dok je 33 osobe povređeno, od kojih su tri u teškom stanju, prenosi Alo.

Upozorenje ministra policije

Ministar policije Ali Jerlijaka apelovao je na vozače da budu oprezni i da se pridržavaju saobraćajnih pravila. Istakao je da prekomerna brzina i trenutak nepažnje mogu imati fatalne posledice, te je izrazio saučešće porodicama nastradalih i poželeo brz oporavak povređenima.

Utvrđivanje uzroka nesreće

Guverner Dali je naglasio da su putevi bili tretirani solju pre snežnih padavina, ali da postoji mogućnost pojave poledice na nekim delovima auto-puta. Istakao je da će istraga utvrditi tačan uzrok nesreće i da se nadaju da će se izbeći slični incidenti u budućnosti.

Ova tragična nesreća na turskom auto-putu još jednom upozorava na važnost bezbednosti u saobraćaju i potrebu za pažljivom vožnjom u uslovima lošeg vremena.

(Alo)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading