OGLASIO SE HIRURG IZ TURSKE KOJI JE OPERISAO BRITANKU! Umrla u Beogradu, njena majka pomenula i NAŠE LEKARE!

Autor:

Svet

25.01.2024

08:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurg dr Serkan Bail operisao je Britanku u privatnoj bolnici.

OGLASIO SE HIRURG IZ TURSKE KOJI JE OPERISAO BRITANKU! Umrla u Beogradu, njena majka pomenula i NAŠE LEKARE!

Foto: Printscreen/TokTok

Hirurg Serkan Bail, koji je izvršio operaciju na Britanki Morgan Ribeiro u Istanbulu, izjavio je da nije učinio ništa nepravilno. Morgan je samostalno finansirala svoj put i operaciju želuca, koju je platila iznosom od 2.500 funti. Nažalost, nakon što joj je pozlilo u avionu, preminula je u Beogradu.

Hirurg tvrdi da je obavio operaciju u skladu sa standardima, a njen samostalni aranžman za put i proceduru postavlja pitanja oko okolnosti njenog tragičnog kraja u Beogradu.

Nju je u privatnoj bolnici operisao hirurg dr Serkan Bail.

- Nisam uradio ništa loše. Umrla je od plućne embolije u avionu, a ne od komplikacije nakon operacije - rekao je on.

Ova izjava hirurga Serkana Baila razbesnela Morganinu majku Erinu, koja je izjavila da su joj lekari u Beogradu potvrdili presečeno tanko crevo kod njene ćerke.

Morgan je podvrgnuta operaciji 5. januara, a četiri dana kasnije, dr. Serkan joj je dozvolio povratak kući. Tokom leta iz Istanbula za Veliku Britaniju, došlo je do komplikacija, zbog čega je avion hitno sleteo u Beograd, gde joj je pružena hitna pomoć. Nažalost, Morgan je preminula četiri dana nakon hitnog sletanja.

- Njeni vitalni znaci su bili dobri kada je napustila bolnicu. Najstrašnija stvar u ovoj situaciji je curenje. Međutim, ona to nije imala, zato verujem da je umrla od plućne embolije, a ne od sepse - rekao je dr Serkan.

Sa druge strane lekari iz Srbije rekli su njenoj majci da je tanko crevo oštećeno tokom operacije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading