JOVANA JEREMIĆ SE POJAVILA BEZ BRUSA UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka pokazala BUJNI DEKOLTE, za ovim grudima muškarci uzdišu!

Autor:

Zabava

26.01.2024

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić još jednom je opravdala epitet najatraktvinije voditeljke.

JOVANA JEREMIĆ SE POJAVILA BEZ BRUSA UŽIVO U PROGRAMU: Voditeljka pokazala BUJNI DEKOLTE, za ovim grudima muškarci uzdišu!

Foto: printscreen/RTV Pink

Današnje izdanje jutarnjeg programa bilo je posebno uzbudljivo za gledaoce, jer je atraktivna voditeljka Jovana Jeremić zapanjila sve svojom izazovnom kombinacijom. Mnogi su se složili da je Jovana izgledala spektakularno u provokativnom crnom kombinezonu koji je isticao njen bujni dekolte.

Jovana Jeremić je poznata po svom besprekornom stilu i danas je još jednom potvrdila svoj modni izričaj. Crni kombinezon koji je odabrala za današnje izdanje programa sigurno je privukao pažnju gledalaca. Isticao je njene obline na elegantan način, ostavljajući prisutne bez daha.

 


Ono što je takođe privuklo pažnju jeste Jovanina samouverenost dok je nosila ovu izazovnu kombinaciju. Njen stav i elegancija su se sjajno dopunjavali sa ovim provokativnim izborom odeće. Mnogi su se divili njenom samopouzdanju dok je vodila program u ovoj atraktivnoj kombinaciji.

Naravno, reakcije gledalaca nisu izostale. Mnogi su se oglasili na društvenim mrežama izražavajući oduševljenje Jovaninim izgledom. Njen stil i izbor odeće su bili glavna tema diskusija tokom jutarnjeg programa, dok su mnogi komentarisali koliko im se dopada Jovanin modni izraz.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić i dečko Dragan Stanković

 


Jovana Jeremić je još jednom dokazala da zna kako da privuče pažnju svojim izgledom i stilom. Njen izbor provokativnog crnog kombinezona definitivno je ostavio snažan utisak na gledaoce, a Jovana je još jednom pokazala zašto je jedna od najatraktivnijih voditeljki na domaćoj medijskoj sceni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading