ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI BIZARNOG UBISTVA U GRČKOJ! Žena koja je ubila Sakisa naočigled njegove supruge ispričala SVE policiji - deset godina je preživljavala PAKAO!

Autor:

Svet

26.01.2024

13:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičena je Sakisa izbola nasred ulice, naočigled njegove supruge.

ISPLIVALI DO SADA NEPOZNATI DETALJI BIZARNOG UBISTVA U GRČKOJ! Žena koja je ubila Sakisa naočigled njegove supruge ispričala SVE policiji - deset godina je preživljavala PAKAO!

Foto: Shutterstock

Žena (39) koja je osumnjičena za ubistvo stolara Sakisa N. (43) koje se sedilo u Halkidi, na ostrvu Evija, iznela je svoju verziju događaja pred tužilaštvom. Prema njenim rečima, motiv za ubistvo leži u događaju koji se navodno desio nekoliko dana pre njenog venčanja sa suprugom, a koji je ostavio dubok trag u njenom životu.

Nesvesni odnos sa ubijenim Sakisom

Osumnjičena je ispričala da je upoznala Sakisa preko svog tadašnjeg budućeg muža, a da se sporan događaj navodno desio kada je bila pod velikim stresom zbog priprema za venčanje. Navodno, Sakis ju je odveo do sofe u dnevnoj sobi i počeo da je ljubi, nakon čega je došlo do situacije koju je ona opisala kao "nesvesni odnos", prenosi Telegraf.

Deset godina pakla

Nakon spornog događaja, osumnjičena tvrdi da je prošla kroz deset godina pakla zbog anonimnih telefonskih poziva njenom suprugu, koji je sumnjao u njenu vernost. Ove optužbe su dodatno uzdrmale njen brak i dovela do teških emocionalnih posledica.

Odluka o suočavanju

Uoči ubistva, osumnjičena je navodno odlučila da se suoči sa Sakisom i da zahteva da prizna istinu pred njenim suprugom. To je, prema njenim rečima, dovelo do odluke da ga vidi poslednji put i zatraži odgovornost za svoje muke.

Osumnjičena je detaljno opisala zločin, tvrdeći da je ujutru donela odluku da ga vidi poslednji put i da zahteva da sa njom pođe kod njenog supruga kako bi mu priznao sve. Ovo je detalj koji baca novo svetlo na ovaj tragičan događaj u Halkidi.

- Kada je Sakis ušao u kola, otvorila sam vrata i rekla mu: 'Idemo kod mog muža, pričaj sa njim, preuzmi odgovornost i objasni mu šta se dogodilo'. Rekao je: 'Hajde draga, idemo'. Potom je krenuo ka meni i digao je ruku da me udari. Onda sam ga ubola. On je izašao iz kola, oteo mi nož i bacio ga, a onda je nasrnuo na mene. Izvukla sam drugi nož koji mi je bio u džepu. Tukli smo se i počela sam da ga ubadam - ispričala je osumnjičena.

Ona je potom rekla da nije planirala da ga ubije i da se izvinjava njegovoj porodici.

Osumnjičena je zadržana u pritvoru.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading