OVO JE POLUBRAT SLOBE RADANOVIĆA: Da li je moguće da ovoliko LIČE, svi misle da su BLIZANCI (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo ko zna da pevač Sloba Radanovića ima polubrata po ocu!

OVO JE POLUBRAT SLOBE RADANOVIĆA: Da li je moguće da ovoliko LIČE, svi misle da su BLIZANCI (FOTO)

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Sloba Radanović

Iako je javnost uglavnom upoznata sa životom pevača Slobe Radanovića, malo ko zna da on ima starijeg polubrata po imenu Radenko. On, naime, nije medijska ličnost i do sada se nije oglašavao u javnosti, ali je redovno pružao podršku svom bratu putem društvenih mreža. Ono što je svima zapalo za oko jeste neverovatna sličnost između njih.

Inače, jedan od komšija otkrio je da je Slobodanov otac imao težak zadatak da odgaji decu nakon razvoda, te da se trudio da im obezbedi sve što im je potrebno u životu.

- Bilo mu je jako teško da odgaji malu decu kojima treba majka, mučio se da zaradi, da im sve pruži. Tako su se mučili dok se Draginja nije udala za Dušana. Njoj je to bio prvi brak, sa zdravljem je kuburila, a Slobu je rodila kada joj je bilo 40 godina. Nikada nije pravila razliku između Slobe, Radeta i Mire. Sve je davala za njih i borila se kao lavica - ispričao je njihov komšija za "Svet".

Republika

Foto: printscrreen

Sloba Radanović ima polubrata, Radenka

Pored Radenka, Sloba ima i polusestru Miljanu, za koju je veoma vezan. Tokom Slobinog takmičenja u "Pinkovim zvezdama", Miljana je istakla da je Slobodan samostalno gradio svoj put i da je uverena u njegov uspeh.

- Otkad se Slobodan pojavio na malom ekranu i oni ljudi koji nam se nisu javljali, sada se pozdravljaju sa nama. Znam da će Slobodan uspeti, on je sve sam krenuo da radi, niko ga nije gurao - rekla je Miljana o svom bratu tokom njegovog takmičenja u "Pinkovim zvezdama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading