"GDE RADIŠ TI? RAŠČLANI ŠTA JE ZA IZLAZAK, A ŠTA ZA POSAO!": Devojka se spremila, a UVREDAMA nema kraja (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

11.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi je smatraju neprikladnom.

"GDE RADIŠ TI? RAŠČLANI ŠTA JE ZA IZLAZAK, A ŠTA ZA POSAO!": Devojka se spremila, a UVREDAMA nema kraja (VIDEO)

Foto: TikTok/katarinabojovic

Tiktokerka Katarina Bojović snimila je jedan video za pomenutu društvenu mrežu i podstakla raspravu. Obukla je elegantnu, svilenu haljinu plave boje. Haljina je na jedno rame, a na levom boku je otvorena. Istakla je da se spremala za posao, a onda joj je drugarica poklonila ovu haljinu i ona ju je obukla. U videu ona je pokazala kako se sprema što uključuje češljanje, stavljanje nakita i sako preko.

Ona je na nogama imala lakovane čizme na štiklu crne boje, isto kao i sako.

Iako je istakla da nije planirala da se sredi, one je obukla ovu haljinu i stavila elegantne minđuše zbog kojih je stajling delovao još prefinjenije.

Foto: TikTok/katarinabojovic

Haljina za posao

Ipak, mnogi smatraju da ovaj stajling nije primeren za posao, kao i da je trebalo da se našminka kad je već obukla elegantnu haljinu i obula čizme. Takođe, nekima je ovakav stajling bio previše zbog čega su se pitali gde radi, ako ovo nosi.

- Gde radiš ti?

- Ovo je za svadbu ne za posao?

- Devojko, da li znaš da raščlaniš šta je adekvatno odevanje za posao, a šta za izlazak? Ovo je zaista više degutantno gledati!

- Haljina je divna, ali sam u šoku u čemu ti ideš na posao. Barem je tvojim kolegama zanimljivo jer ti se sigurno smeju kad te vide tako obučenu - bili su samo neki od komentara ispod videa na TikToku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading