SKINULA 25 KILOGRAMA VIŠKA: Jovana Joksimović se istopila OVAKO, jedno pravilo je strogo poštovala!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Joksimović imala je dve trudnoće, od kojih je jedna blizanačka, a tokom koje se ugojila 25 kilograma.

SKINULA 25 KILOGRAMA VIŠKA: Jovana Joksimović se istopila OVAKO, jedno pravilo je strogo poštovala!

Foto: Tanjug / Jadranka Ilić

Jovana Joksimović je rodila troje dece za manje od četiri godine. Rodila je bliznakinje Anu i Srnu i dečaka Kostu. Nakon tri trudnoće ona nema stomak, a ni generalno višak i izgleda fenomenalno. Ipak, u ishrani je disciplinovana i zna kako da odoli slatkišima i uopšteno hrani koju voli. U prvoj trudnoći Jovana Joksimović se ugojila više od 10 kilograma, a u drugoj 25, ali je najveći deo bila voda. 

- Jesam se ugojila u trudnoći, u prvoj 12,13 kilograma, a u drugoj 25. U drugoj sam baš bila velika, ali sam otekla, imala sam mnogo vode i ogroman stomak zbog blizanačke trudnoće. Imam sreće da imam tu konstituciju malo dečačke građe i trudim se u poslednjih nekoliko godina da pazim šta jedem, malo se opustim, pa se vratim, igram padel. Nekako, kad vidim da sad lako skliznem, odnosno kada vidiš da si skliznuo, a treba da se vratiš, disciplina - kaže ona da vešto izbegava i hranu koju voli, pogotovo uveče, a u pitanju su palačinke.

Foto: Instagram/jjovanajoksimovic,k1televizija /uranak

Dijeta Jovane Joksimović

Tvrdi da joj je najgore da izbegne sladoled koji obožava, a s obzirom na to da je dostupan tokom cele godine često joj se jede.

- Ne jedem ga uveče, a preko dana retko. Imam problem sa sladoledom, kada dođe leto to je moja slaba tačka. To je da svakog dana ja moram da kupim 2 kilograma sladoleda i pojedem to. To mi je baš slaba tačka - pojasnila je ona u emisiji na "K1 televiziji" u emisiji kod Goce Tržan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading