MARIJI ŠERIFOVIĆ NAŠLI ZAMENU: Pevačica se nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda", OVA koleginica došla UMESTO NJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mariju Šerifović će u novoj epizodi zameniti koleginica!

MARIJI ŠERIFOVIĆ NAŠLI ZAMENU: Pevačica se nije pojavila na snimanju "Zvezda Granda", OVA koleginica došla UMESTO NJE! (FOTO)

Foto: Vladimir Lukić

Za danas je zakazano još jedno snimanje emisije muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a članica žirija i popularna pevačica Marija Šerifović se nije pojavila na Košutnjaku. Umesto nje, na snimanje je došla Ivana Peters.

Ona će, kako piše "Grand", zauzeti sudijsku stolicu umesto Marije, što je nedavno uradila Sanja Vučić. Ivana se pojavila u kežual izdanju, a posebno je privukla pažnju njena crna kožna jakna.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivana Peters će zameniti Mariju Šerifović

Inače, Ivana (49) je još pre godinu dana je uspela da izgubi čak deset kilograma, nakon što je morala da promeni ishranu zbog zdravstvenih problema. Naime, posle operacije žuči, Ivana je morala da se prilagodi potpuno novom režimu ishrane, što je rezultiralo značajnim gubitkom kilograma.  

Ali, ona se na tome nije zaustavila, već je i posle gubitka deset kilograma rešila da nastavi sa mršavljenjem, što se da primetiti i po jednoj od njenih poslednjih objava na društvenoj mreži Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

Ivana je pozirala u srebrnoj haljini sa štrasom i resama. Kreacija je bila veoma kratka, a uz nju je ponela duge crne čarape i bele patike. Iako je odabala širi model haljine, vidi se da je Ivana još smršala i nema sumnje da je na pravom putu da povrati devojačku liniju. Ovo nije nimalo zanemarljivo, budući da malo ko zna da pevačica ove godine puni jubilarnih 50 godina i da ulazi u šestu deceniju, kad je veoma teško gubiti svaki gram viška. I pored činjenice da ulazi u takozvane najbolje godine, Ivanino mladalačko lice bez bora nikad ne bi posvedočilo tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading