ŠA PATI OD OZBILJNOG POREMAĆAJA: Izlanuo se pred kamermaa, nije ni svestan šta je rekao (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuče traume!

ŠA PATI OD OZBILJNOG POREMAĆAJA: Izlanuo se pred kamermaa, nije ni svestan šta je rekao (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša, poznati reper i učesnik rijaliti programa "Elita", izazvao je pažnju javnosti svojim najnovijim postupkom. Naime, nakon što se prubudio, pripremio je kafu kako za sebe, tako i za svoju partnerku Mionu Jovanović. Međutim, dok se ona nije pojavila, Aleksić se osamio u pušionici, nakon čega mu se pridružio cimer Darijan Radomirović.

Dok su neobavezno razmenili par reči uz kafu i cigaretu, reper je u jednom momentu priznao pred kamerama da pati od ozbiljnog poremećaja nespavanja, te da neretko ima nesenicu zbog stresa koji svakodnevno dožvljava tokom boravaka na imanju u Šimanovicma.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pati od nesanice

- Budim se non-stop, cimam se, istraumiran sam - rekao je Ša.

- Je l' se budiš kao: "To je to, uspavao sam se" - pitao je Darijan.

- Ne, non-stop se budim - istakao je Aleksić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša pati od nesanice

Podsećanja radi, reper Nenad Aleksić Ša i njegovi ljubavni odnosi glavna su tema rijaliti šou-programa "Elita". Međutim, njegova veza sa učesnicom Mionom Jovanović doživela je turbulentan period nakon što su nedavno razdvojeni zbog posebnih pravila izolacije. Naime, pevačica je izabrana da ove nedelje bude potrčko sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom, s čime se Aleksić ne miri već nekoliko dana.

Ša je tim povodom tokom prethodne noći uleteo u izolaciju kod svoje izabranice, te pokazao znake emotivne nestabilnosti i nezadovoljstva zbog razdvojenosti od Jovanovićeva, te je koristio svaku priliku da joj iznese svoje zamerke.

Moraš da shvatiš da ja stvarno nisam debil, treba meni da dođeš i da mi kažeš neke stvari, ne želim to da trpim da ti njemu odgovaraš, ovde da nešto pričaš na pamet mi ne pada da ti dopustim. Pun mi je ku*ac i izolacije i toga što ne mogu da zaspim sa tobom - brecao se reper.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading