ODLIČNI REZULTATI SU SIGURNO JEDAN OD RALOGA OVE SITUACIJE: U Bajmoku "samo" jedna promena pred nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

27.02.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazaka nije bilo, dok je stigao fudbaler iz Bačke Topole.

ODLIČNI REZULTATI SU SIGURNO JEDAN OD RALOGA OVE SITUACIJE: U Bajmoku "samo" jedna promena pred nastavak prvenstva!

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Bajmočani spremni za prvenstvo

Odličan fudbal igra se u Bajmoku u poslednje dve godine, prošle sezone u povratničkom mandatu u Vojvođansku ligu Sever izboren je plasman na visoku četvrtu poziciju, dok je u aktuelnom prvenstvu rezultat već u dobroj meri nadmašen.

Republika

Zimsku pauzu sastav Radničkog 1905 provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa 29 osvojenih bodova, što je šest manje u odnosu na jesenjeg prvaka, Slogu iz Čonoplje. Fudbaleri tima iz Bajmoka su protekle jeseni zabeležili osam trijumfa, pet remija i dva poraza, uz gol razliku 28:13. 

Ekipa igra jako tvrde mečeve, što se može videti i po broju golova na obe strane terena, sa samo 13 primljenih pogodaka na 15 ligaških utakmica, klub je stigao do epiteta najbolje odbrane u ligi. Što se tiče lopti u mreži rivala, to je tim na petom mestu u prvenstvu.

Izvanredni rezultati celog kluba tokom jesenjeg dela "bacili" su u izlog određene igrače, međutim jako bitna informacija stigla je iz Bajmoka pre par sati. Uprava Radničkog 1905 je potvrdila da ove zime ni jedan fudbaler nije napustio tim, što je odlična stvar, imajući u vidu da je igrački kadar dobro sklopljen, i da će na proleće može biti samo uspešniji.

Republika

Foto: FK Radnički 1905 Bajmok

Samac je jedini "zimski" novajlija

Što se tiče dolazaka, stigla je potvrda jedinog zimskog novajlije, a to je Stefan Samac. Reč je o sedamnaestogodišnjem fudbaleru koji stiže iz redova akademije TSC-a iz Bačke Topole. 

Stefan je fudbalom krenuo da se bavi u Spartaku iz Subotice, zatim je određeni period proveo u fudbalskom klubu "Arena SU", dok je prethodnu kalendarsku godinu nastupao za mlađe kategorije superligaša iz Bačke Topole. Ovo će biti prvi seniorski izazov za mladog fudbalera, imajući u vidu da je u proteklom periodu nastupao u Omladinskoj ligi.

Stefan će gotovo sigurno kroz određeno vreme dobiti minute u prvom timu, imajući u vidu da ima status bonusa, to će doprineti da tu šansu dobije možda i brže nego što je očekivao.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading