UTAKMICA U KOJOJ ĆE SE DUGO PRIČATI: "Davljenik" je na prolećnoj premijeri "uzeo meru" timu iz gornjeg dela tabele!

Autor:

Sport

27.02.2024

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija Omladinca protiv Višesave.

UTAKMICA U KOJOJ ĆE SE DUGO PRIČATI: "Davljenik" je na prolećnoj premijeri "uzeo meru" timu iz gornjeg dela tabele!

Foto: FK Omladinac Zdravčići

U okviru 14. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Višesave iz Bajine Bašte ugostila je sastav Omladinca (Zdravčići). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa šeste pozicije na tabeli, dok su gosti bili na petom mestu u ligi.

Republika

Domaći tim je bolje ušao u meč i već nakon par minuta prečka je spasila sastav Omladinca od sigurnog minimalnog deficita. Ovaj pokušaj kao da je "probudio" goste, zaigrali su dosta bolje i na iznenađenje mnogih poveli su u 12. minutu.

Nebojša Cvijetić poslao je loptu iza leđa golmanu Aćimoviću, 1:0 za goste. Motovisani fudbaleri Omladinca nastavili su sa ofanzivnim naletima ka golu rivala i ubrzo su duplirali prednost, na isteku 24. minuta Obren Radišić trese mrežu rivala, 2:0.

Ubrzo su gosti još jednom zatresli mrežu Višesave, ali je gol poništen zbog ofsajda. Pred sam odlazak na odmor domaći "sa kreča" preko Ivana Petrovića smanjuju zaostatak na 2:1, to je ujedno bio i rezultat prvog dela igre. 

Republika

Foto: FK Omladinac Zdravčići

Teren u Zdravčići

U drugi deo meča domaći ulaze jako motivisani, izvršena je jedna izmena, od prvog minuta nastavka krenuli su sa ofanzivnim naletima i stigli su do izjednačenja posle desetak minuta igre. Sjajni Petrović po drugi put na meču upisao se u listu strelaca za Višesavu, 2:2.

Momentum je bio na strani domaćina, naleti su nastavljeni i još jednom je okvir gola bio u ulozi spasioca za goste, stativa je zaustavila udarac Jankovića sa nekih 8-9 metara. Ubrzo nakon toga nakon drugog žutog kartona Jovanović napušta teren, Višesava ostaje sa deset igrača u polju. 

Zaigrali su tada gosti ofanzivnije, brojčanu nadmoć su koristili na pravi način i u par navrata su zapretili, međutim i na drugoj strani su domaći uzvratili sa par šansi. 

Na isteku 87. minuta supertalentovani Ivan Nikolić "promešao" je odbranu rivala, vratio je loptu na ivicu kaznenog prostora odakle je Marko Janković smešta u mrežu Aćimovića, za ispostaviće 3:2. 

Višesava (Bajina Bašta) - Omladinac (Zdravčići) 2:3 (1:2) 

Višesava: Aćimović, B. Vasilić, Jovanović, Kokorović, Mitrović (od 46' Mijatović), N. Vasilić, Tomić (od 68' Andrić), Simić, Janković, I. Petrović, T. Petrović (od 57' Đurić)

Omladinac: Ivanović, Milović, Marić, Cvijetić, Janković, Murić (od 77' Jovanović), Nikolić (od 88' Krečković), Aleksić, Radišić, Ilić, Nikolić (od 61' Simšić)

Iz gostujućeg tima su nakon meča poručili: 

- Ova tri boda su velika kao Srbija, nismo im se nadali nit očekivali, ali nas mogu usmeriti ka opstanku u ligi. Da bi ova tri boda imala vrednosti, moramo ih potvrditi u naredne dve utakmice koje igramo kući, ta dva meča su najbitnija za klub u zadnjih nekoliko godina i učinićemo sve da upišemo šest bodova iz ta dva meča.. A do tada uživaćemo u ovoj sjajnoj i velikoj pobedi.. Momci Hvala vam od srca i još jednom ste pokazali kada se svi skupimo i kada odigramo muški da možemo sa svakim i svuda da se ravnopravno borimo.. Ekipi Višesave čestitke na sjajnoj utakmici i srdačnom gostoprinstvu.

U sledećem kolu Omladinac dočekuje sastav Prvog partizana, dok Višesava ide na noge Jedinstvu iz Kalenića.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading