DOMAĆIN OPRAVDAO OČEKIVANJA: "Četvorka" je odlična priprema za derbi prvenstva predstojećeg vikenda!

Autor:

Sport

27.02.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi partizan nije mogao ozbiljnije da zapreti rivalu.

DOMAĆIN OPRAVDAO OČEKIVANJA: "Četvorka" je odlična priprema za derbi prvenstva predstojećeg vikenda!

Foto: Facebook.com/Stadioni

U okviru 14. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice ugostila je sastav Prvog partizana (Užice). Domaći tim je u ovaj meč ušao sa druge pozicije na tabeli, dok su gosti bili u donjem delu, gde su držali deseto mesto.

Republika

Od prvog minuta utakmice domaći tim je krenuo ofanzivno ka golu rivala, gosti su postavkom odoloveli napadima jesenjeg vicešampiona, čak su u par navrata i uzvratili priliku pred golom Ćurdića, međutim bez promene rezultata.

Nakon dosta promašenih prilika, veći deo je sigurno bio pred golom Prvog partizana, pred sam odlazak na odmor, kada su mnogi mislili da se na pauzu ide bez golova, viđen je pogodak. Nakon prekida, najbolje se u gužvi snalazi Aleksandar Šerfezi, 1:0 za Ježevicu.

Gol pred kraj prvog dela meča poremetio je u velikoj meri rivala, što se videli odmah na startu nastavka. Posle 15 minuta igre Nenad Cicović duplirao je prednost Ježevice.

Republika

Foto: FK Ježevica

Stadion u Ježevici

Igra gostiju u tim momentima bila je u totalnom "rasulu", što je iskoristio domaći sastav. Prvo je Cicović u 64. minutu svojim drugim pogotkom uvećao prednost svoje ekipe na 3:0, a zatim je dva mintua kasnije Saša Filipović pogodio za 4:0.

Trener Lekić pokušao je izmenama da razdrma ekipu, i da golom dobiju "vetar u leđa", za poslednju trećinu susreta, ali im to nije pošlo za rukom. Na kraju je utakmica završena rezultatom postavljenim u 66. minutu, 4:0. 

Ježevica - Prvi partizan (Užice) 4:0 (1:0)

Ježevica: Krejović, Tešović (od 64' Živković), Demirović (od 58' Raković), Stanić, Cicović (od 72' Pantović), Brašnjević, Šmakić, Ćurdić, Borović, Filipović (od 72' Dragutinović), Šerfezi

Prvi partizan: Đurić, Čolić (od 29' Stamatović), Đurić (od 68' Kovačević), Lazić, Knežević, Vukotić (od 68' Bunčić), Panović, Radojičić, Poledica (od 56' Sokić), Bunčić (od 56' Janković), Milosavljević 

U sledećem kolu igra se verovatno derbi prvenstva u kojem tim Ježevice gostuje lideru na tabeli, dok sastav Prvog partizana igra opet na gostovanju, ovoga puta Omladincu (Zdravčići). 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading