NIŠTA OD PARTIZANA! Evo GDE Aleksej Pokuševski NASTAVLJA KARIJERU!

Autor:

Sport

27.02.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dugo čekao na novi angažman.

NIŠTA OD PARTIZANA! Evo GDE Aleksej Pokuševski NASTAVLJA KARIJERU!

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Srpski košarkaš Aleksej Pokuševski posle otkaza u Oklahomi pronašao je novi klub, pa će tako karijeru nastaviti u ekipi Šarlot Hornetsa

On će tako ponovo postati saigrač sa Vasom Micićem, koji je upravo u trejdu sa Oklahomom postao član ekipe iz Severne Karoline.

Ovu infoirmaciju prenosi najpouzdaniji američki novinar Adrijan Vojnarovski sa ESPN-a, koji nekada čak i pre košarkaša zna u koji će tim biti trejdovan, tako da je posao završen.

 

 

U prve dve NBA sezone Pokuševski je dobio priliku da igra, ali ove gotovo da nije imao kada da pokaže svoje veštine na terenu. Na samo 10 odigranih mečeva beležio je prosečno 1,2 poena i 1 skok po meču. Iako je za 150 odigranih utakmica u Oklahomi imao solidan prosek od 7,5 poena i 4,7 skokova, očigledno je da nešto nije išlo kako treba.

Mnogo se pričalo o Aleksejevoj sudbini, pominjao se čak i Partizan čiji je osvedočeni navijač, kao i ostali evroligaški timovi, ali od toga, barem za sada nema ništa.

Pokuševskom je svakako bio cilj da se bori u NBA ligi, a dobiće novu priliku.

Možda će slabija ekipa Hornetsa, sa mladim igračima, bez ambicija za plej-of biti prava sredina za razvoj Pokua, a ukoliko ve "klikne", Šarlot bi mogao da bude ozbiljna pretnja u budućnosti.

Za Pokuševskog će svakako značiti i saradnja sa Micićem, a ovo će radovati i selektora Srbije Svetislava Pešića koji oba igrača ima u svojim planovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading