"BOMBA": Pokuševski bira između Zvezde i Partizana!?

Autor:

Sport

26.02.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon otkaza u Oklahomi, Srbin na raskrsnici..

"BOMBA": Pokuševski bira između Zvezde i Partizana!?

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Aleksej Pokuševski je završio svoju misiju u ekipi Oklahoma Siti Tandera, pošto je pre tri dana dobio otkaz. Ovo je odluka koja je bila delimično i očekivana, jer je srpski košarkaš imao malu minutažu ove sezone, tako da je rastanak bio jedino logično rešenje.

Poznati italijanski novinar Mateo Andreani izneo je danas "bombastičnu" informaciju na svojoj društvenoj mreži "X", a to je da su i Partizan i Crvena zvezda zainteresovani za usluge potencijalnog reprezentativca Srbije.

 

 

Ono što bi moglo da predstavlja kočnicu u pregovorima je stav Pokuševskog da želi da nađe drugi angažman u NBA ligi.

Pokuševski je inače poznat kao navijač Partizana, bio je i gost kluba na utakmici Evrokupa protiv Burse pre tri godine, ali na njemu i njegovom timu je svakako da proceni šta bi bio najbolji korak za njegovu karijeru u ovom trenutku.

Republika

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski

 

U prve dve NBA sezone Pokuševski je dobio priliku da igra, ali ove gotovo da nije imao kada da pokaže svoje veštine na terenu. Na samo 10 odigranih mečeva beležio je prosečno 1,2 poena i 1 skok po meču. Iako je za 150 odigranih utakmica u Oklahomi imao solidan prosek od 7,5 poena i 4,7 skokova, očigledno je da nešto nije išlo kako treba.

Ono što bi moglo da predstavlja problem za večite rivale oko transfera Pokuševskog je činjenica da Aleksej ne bi imao pravo nastupa u Evroligi, već samo u AdmiralBet ABA ligi i domaćem prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading