NI DELIJE, NI GROBARI! Evo ko ima NAJBUČNIJE navijače u Evroligi!

Autor:

Sport

23.02.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na drugom mestu se nalazi predstavnik Srbije.

NI DELIJE, NI GROBARI! Evo ko ima NAJBUČNIJE navijače u Evroligi!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Evroliga je poznata po svojoj uzavreloj atmosferi na košarkaškim utakmicama, a posebnu dimenziju tome daje "čelendž" u kome se navijači svih timova takmiče za titulu najglasnijih.

Sve se meri u decibelima, a AI (veštačka inteligencija) generiše podatke tako što odabere 50 najglasnijih momenata, obrađuje ih i odstranjuje sve sporedne zvuke iz dvorane kao što su spikeri i muzika.

Rezultati 26. kola Evrolige pokazali su da su navijači Panatinaikosa bili najglasniji u podršci svom timu, posebno na meču sa Fenerbahčeom. Prema podacima AI, njihova podrška dostigla je impresivnih 96,26 decibela, što ih je stavilo na vrh liste najbučnijih navijača u ovom kolu.

Foto: Starsport

Panatinaikos ima najbučnije navijače

Crvena Zvezda i Žalgiris: 95.79 decibela

Na drugom mestu nalaze se navijači Crvene Zvezde, čija je podrška na utakmici sa Žalgirisom izmerena na 95.79 decibela. Ovo je još jedan dokaz strasti i odanosti koju navijači Crveno-belih pokazuju prema svom timu, stvarajući atmosferu koja je neprocenjiva za igrače na terenu.

Partizan na četvrtom mestu

Najbliži konkurenti Crvenoj Zvezdi, navijači Partizana zauzeli su treće mesto sa izmerenih 95.75 decibela. Njihova energija i buka pružaju neprocenjivu podršku ekipi, a ova mala razlika u decibelima samo pokazuje koliko je borba za titulu najglasnijih zaista neizvesna i uzbudljiva.

Do kraja sezone u Evroligi ostalo je osam kola, pružajući priliku beogradskim timovima da možda nadmaše sve dosadašnje brojke i izbore se za vrh tabele najglasnijih navijača. Očekuje nas još uzbuđenja, strasti i neizvesnosti, a sigurno je da će navijači biti ključni faktor u stvaranju atmosfere koja čini Evroligu jedinstvenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading