TANJA SAVIĆ SE TRANSFORMISALA: Ovu promenu niste očekivali, pozirala pored 11 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica iznenadila sve novom frizurom!

TANJA SAVIĆ SE TRANSFORMISALA: Ovu promenu niste očekivali, pozirala pored 11 godina mlađeg dečka! (FOTO)

Foto: instagram.com/thelifeofmuki, ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Tanja Savić odlučila je da napravi malu promenu u svom imidžu, što je odmah podelila sa svojim brojnim pratiocima na društvenim mrežama. Na novoj slici, Tanja se pohvalila novom frizurom, skraćenim šiškama koje su ovog puta ispale idealno. Ovaj potez je privukao pažnju njenih obožavalaca, koji su sa oduševljenjem komentarisali njen novi izgled.

Tanja uživa u ljubavi sa pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji je čak 11 godina mlađi od nje. Njihova veza izaziva pažnju javnosti već neko vreme, a sada je Tanja odlučila da pokaže i svoju promenjenu frizuru u društvu svog partnera.

Republika

Foto: Instagram.com

Tanja Savić pokazala novu frizuru

Pevačica je pre 13 godina postala poznata javnosti zbog jedne svoje izjave koja je izazvala smeh kod mnogih. Naime, Tanja je u jednom intervjuu ispričala da je imala "incest sa šiškama", što je zapravo bila greška u izrazu prilikom pokušaja da objasni svoje iskustvo sa šiškama. Ova izjava je nasmejala mnoge, a Tanja se tada zbunila i ispravila svoju grešku, objašnjavajući da je zapravo mislila na to da je sama skratila svoje šiške, očekujući da će to uspešno uraditi s obzirom na svoje talente u pevanju i crtanju.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Savić

Tanjin novi imidž i promenjena frizura su privukli pažnju javnosti, ali su takođe podsetili na jedan smešan trenutak iz pevačicinog života. Ipak, Tanja je pokazala da su takvi trenuci deo prošlosti, dok je njen ljubavni život i dalje tema interesovanja mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading