OVO JE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA: Glumac na premijeru poveo 35 godina mlađu izabranicu! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić i Nataša Stanišić stigli na premijeru filma "Jorgovani"!

OVO JE DEVOJKA MIME KARADŽIĆA: Glumac na premijeru poveo 35 godina mlađu izabranicu! (FOTO)

Foto: R.Z./ATAImages

Mima Karadžić

Poznati glumac Mima Karadžić privukao je pažnju javnosti svojim dolaskom na premijeru filma "Jorgovani" u pratnji svoje partnerke Nataše Stanišić. Ovaj događaj je bio posebno zanimljiv zbog činjenice da je Mima u vezi sa osobom koja je čak 35 godina mlađa od njega. Oboje su se pojavili u elegantnim odevnim kombinacijama, ali su zadržali skromnost i nisu bili raspoloženi za preterano poziranje, što je izazvalo dodatnu pažnju medija.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Mima i Nataša

Premijera filma "Jorgovani" na 52. Festu

Film "Jorgovani", čiji je reditelj Siniša Cvetić, je prikazan u okviru Glavnog takmičarskog programa 52. Festa. Ova premijera je privukla pažnju ljubitelja sedme umetnosti, a glavne uloge tumače popularni glumci Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić. S obzirom na značaj ovog festivala, premijera filma je izazvala veliko interesovanje kako publike, tako i medija.

Mima Karadžić je poznat po svojoj dugogodišnjoj karijeri u filmskoj industriji, te je njegovo prisustvo na premijeri dodatno doprinelo popularnosti ovog događaja. Nataša Stanišić, iako nije deo javnog sveta poput svog partnera, takođe je privukla pažnju svojim stajlingom i prisustvom na ovom događaju.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović

Raznovrsnost filmske ponude na 52. Festu

Festival 52. Fest je bio domaćin širokog spektra filmskih ostvarenja, pružajući publici priliku da uživa u različitim žanrovima i filmskim pristupima. Osim premijere filma "Jorgovani", publika je imala priliku da uživa u ostvarenjima domaće i međunarodne kinematografije, čime je festival još jednom potvrdio svoj značaj i relevantnost u filmskoj industriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading