SLOBODA ZABLISTALA NA PREMIJERI FILMA "JORGOVANI": Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić oduševili sve prisutne, a evo gde je bio Vojin! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.02.2024

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras se na 52. FEST-u održava premijera filma "Jorgovani"!

SLOBODA ZABLISTALA NA PREMIJERI FILMA "JORGOVANI": Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić oduševili sve prisutne, a evo gde je bio Vojin! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Večeras je u okviru 52. izdanja FEST-a održana premijera domaćeg filma "Jorgovani", režisira Siniše Cvetića, koji je spojio Slobodu Mićalović i Ivana Bosiljčića. Siniša se pojavio na crvenom tepihu, a društvo mu je pravio scenarista David Janković.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Ivan i Sloboda

Mnoge poznate ličnosti došle su da podrže premijeru, između ostalog i Nenad Okanović, Vahid Džanković, Isidora Janković...

Sloboda je zablistala u dugoj crnoj haljini, a Bosiljčić je stigao ruku pod ruku sa svojom suprugom, pevačicom Jelenom Tomašević i oduševio sve prisutne.

 

Slobodu je bodrio suprug Vojin Ćetković, koji je došao na projekciju filma.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Sloboda i Vojin

Jelena i Ivan su zajedno odgledali film.

Republika

Foto: R.Z./ATAImages

Jelena i Ivan

Inače, Sloboda u filmu "Jorgovani" tumači lik glumice Katarine, za koju nam je rekla da joj je privatno daleka.

- Prija mi zato što je izazov, svi smo se školovali da ulazimo u sudbine ljudi i svaki put kad ti daju nešto što ti je daleko i nepoznato je zanimljivo. Neke njene ekstremne reakcije na žurki nešto je što ja privatno sigurno ne bih imala. Divno je što u našem poslu možeš da odlutaš negde bez ikakvih, uslovno rečeno, posledica - priča Mićalovićeva, pa dodaje:

- Sa Katarinom imam vrlo malo sličnosti, ali sam negde morala da prepoznam crveni tepih, dešavanja, to kako mi krijemo kad nismo svi u dobrim odnosima... Ta neka pretvaranja su mi jako dobro poznata. Ja nema strah od prolaznosti i od neke nove životne faze, a Katarina je ima. 

Republika

Foto: ATA Images

Sloboda Mićalović

Sloboda nam je otkrila da priželjkuje ulogu negativca i otkriva da je imala takvu ponudu i to u "Južnom vetru"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading