MICIĆ I POKUŠEVSKI ISKORISTILI MINUTAŽU: Oklahoma uz pomoć Srba ostvarila pobedu!

Autor: P. Z.

Sport

03.02.2024

04:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasa i Aleksej imali ulogu u trijumfu Tandera.

MICIĆ I POKUŠEVSKI ISKORISTILI MINUTAŽU: Oklahoma uz pomoć Srba ostvarila pobedu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Oklahoma siti Tandera su na svom terenu savladalo Šarlot Hornetse rezultatom 126:106 (39:19, 34:23, 32:30, 21:34).

Reprezentativci Srbije Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski dobili su minutažu u trijumfu nad Šarlotom.

Micić je za 14 minuta na parketu upisao dva poena (1/1 za dva, 0/1 za tri), ali i odlične četiri asistencije.

Sa druge strane, Pokuševski je u igri proveo sedam minuta i za to vreme je ostvario učinak od četiri poena (1/1 za tri, 0/1 za dva, 1/2 slobodna bacanja), te po jedne uhvaćene i ukradene lopte.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Pokuševski

Najbolji u pobedničkom timu bio je Šaj Gildžus-Aleksander sa 31 poenom i devet asistencija. Osim njega, Oklahoma je imala još četvoricu dvocifrenih igrača. Najbolji među njima bio je Čet Holmgren sa 16 koševa, Kason Valas je dodao 12, Usman Dijeng je imao 11, a Aron Vigins deset.

U poraženom sastavu je najraspoloženiji bio ruki Brendon Miler sa 28 poena. Novajliju je pratio Brajs Mekgovens sa 15 koševa, Nik Smit Džunior je imao 12, a 11 je dodao Liki Blek.

Ovim trijumfom, Oklahoma se izjednačila sa vodećom ekipom Zapadne konferencije, Minesota Timbervulvsima, pošto sada obe ekipe imaju učinak od po 34 trijumfa i 15 poraza.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, Šarlot ima skor 10-37 i trenutno zauzima 13. poziciju na Istoku, pa bi samo čudo moglo Hornetsima da pomogne da se dokopaju plej-ina.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading