DARKO NOSI KOŠULJE OD ŠEST EVRA! Hit objava folkera napravila haos na društvenim mrežama, a sve zbog OVE KOPIJE! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne budi ljakse, imaš brdo para", "Šta vam je, čovek se šalio samo, neće valjda da je kupi", "Ovo je horor", "Nedopustivo" - bili su samo neki od komentara!

DARKO NOSI KOŠULJE OD ŠEST EVRA! Hit objava folkera napravila haos na društvenim mrežama, a sve zbog OVE KOPIJE! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Folker Darko Filipović oglasio se danas na svom storiju na Instagramu i napravio pravio haos kada je pokazao kopiju "Versaće" košulje! On je objasnio da je ovaj komad odeće pazario za svega šest eura, a u komentarima su mu ljudi pisali da za taj novac može da nađe i te kako kvalitetne komade. 

Košulja koju je pevač pokazao imala je na sebi ogromni znak na sredini i dobro poznate šarep omenute marke. 

Foto: Instagram printsceen

Darko Filipović

 

"Nju kolekšn 2024. Košulja marke Versa za 6 evra" - napisao je pevač, a bilo je i onih koji su pomislili da će je pevač stvarno obući, te je usledila lavina komentara:

"Ne budi ljakse, imaš brdo para", "Šta vam je, čovek se šalio samo, neće valjda da je kupi", "Ovo je horor", "Nedopustivo" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Filipović je nedavno je doživeo životnu prekretnicu nakon što je saznao da ga je supruga Jasmina prevarila sa njegovim prijateljem, što je dovelo do razvoda braka nakon 12 godina. Međutim, uprkos emotivnoj turbulenciji, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" je pronašao način da sebi obezbedi lep život.

Foto: Instagram.com

Darko Filipović i Jasmina 

 

Tokom perioda pandemije, kada mnoge javne ličnosti nisu imale nastupe i nisu zarađivale, Darko je odlučio da uloži u nekretnine u Grčkoj, u mestu Perea u blizini Soluna. Kako je sam istakao, njegov prijatelj već poseduje nekretnine u toj regiji i savetovao ga je da je sada pravi trenutak za ulaganje, s obzirom na to da su cene nekretnina bile najniže u istoriji pre četiri godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading