NA MUZIKU SAM DAVALA 500 EVRA! Đanijeva supruga ne štedi kad ode u provod! Ostajala bez prebijene pare!

Autor:

Zabava

20.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Možda to jeste mnogo u današnje vreme, ali takva sam kakva sam!

NA MUZIKU SAM DAVALA 500 EVRA! Đanijeva supruga ne štedi kad ode u provod! Ostajala bez prebijene pare!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Slađa Trajković

Supruga Radište Trajkovića Đanija, Slađana Trajković voli da troši novac na muziku kad izađe u provod, a nedavno je ispričala da se kući vraćala bez prebijene pare. Ona tvrdi da je bolje da ta novac u te svrhe nego na lekove, s obzirom na to da je nekoliko puta imala ozbiljne zdravstvene probleme.

- Volim da dam pare na muziku. U provodu ne štedim, davala sam i po 500 evra kad izađem da se provedem! Možda to jeste mnogo u današnje vreme, ali takva sam. Uvek kažem, bolje da dam na muziku, nego na lekove - rekla je folkerova supruga.

Inače, Slađa je nekoliko puta išla na operaciju, pa je detaljno za medije govorila kroz šta je prošla.

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Slađana Trajković i Đani

 

 

-  Za bolest sam saznala sasvim slučajno. Otišla sam da snimim pluća, jer sam pušač, kao i zbog korone. Na tom snimku su se videle neke ciste na jetri i pankreasu, pa su me uputili na preglede celog abdomena. Otišla sam kod endokrinologa da mi pregledaju ceo abdomen. Na magnetnoj rezonanci video se tumor na bubregu. Na detaljnom kontrolnom pregledu videlo se da ima promena i da tumor raste... Odmah su znali da je u pitanju zloćudni tumor i operacija je bila jedino rešenje. Promenila sam neke životne navike, ali slagala bih kad bih rekla da sam ostavila poroke. Tu se još ništa nije promenilo, ali sam pronašla neke alternative. Vremenom će sve to da se sredi, pa ćemo videti. 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading