OD MALIH NOGU SAM PO KAFANAMA! Uroš Živković otkrio zbog čega je morao ranije da postane muškarac!

Autor:

Zabava

13.01.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevam od petnaeste godine i radim i tako ranije sazriš kroz posao, tvrdi folker!

OD MALIH NOGU SAM PO KAFANAMA! Uroš Živković otkrio zbog čega je morao ranije da postane muškarac!

Foto: ATA Images

Mladi pevač Uroš Živković kaže da je u detinjstvu stalno bio po kafanama, te i da zbog toga nije uvek imao vremena da bude dete, ali da je tako ranije sazreo.

- Nikada nisam bio derište, nekako sam morao da odrastem pre vremena. Uvek sam znao šta hoću, pratila me je ta umetnost i muzika i jednostavno nisam imao vremena da budem klinac. Pevam od petnaeste godine i radim i tako ranije sazriš kroz posao. Stalno sam bio po kafanama i zato imam to iskustvo da u svakom trenutku znam kako sa ljudima - rekao je pevač, koji kaže da se nikad ne razbacuje s novcem, iako dobro zarađuje:

Foto: Republika.rs

Uros Živković

 

-  Nikad nisam voleo da trošim na gluposti i stvari koje nemaju poentu. Znam kako i kada treba da ulažem, tome su me i kod kuće učili i tako su me vaspitavali. Treba biti normalan na estradi, to je jedna džungla i ljudi posežu za raznim stvarima jer društvo ume da povuče. Umem da se opustim sa prijateljima, ali nikad ne preterujem. Imam meru i kod mene se uvek zna kad, šta i kako! 

Pevač je potom pričao i na temu nasilja, pa je rekao da nisu istinite priče da je agresivan kad popije.


- Ne znam kome ide u prilog da izmišlja takve stvari. Tip sam osobe koja će pre da spreči da dođe do konflikta, nego što ću da se pobijem. Ne volim nasilje i misli da se time ništa ne postiže ili rešava. Nasilja nam je svima preko glave i voleo bih da živimo u mirnom i normalnom društvu - kazao je Uroš. 

 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading