"ZA 500 DINARA MOŽEŠ DA SE ODVALIŠ OD KLOPE" Šta mislite, koji grad je u pitanju? Četvrt bureka je 120 dinara, urmašica 80, a tek PLJESKAVICA...

Autor: D.B.

Vesti

13.01.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj grad definitivno ima puno toga da ponudi svim ljubiteljima dobre hrane.

"ZA 500 DINARA MOŽEŠ DA SE ODVALIŠ OD KLOPE" Šta mislite, koji grad je u pitanju? Četvrt bureka je 120 dinara, urmašica 80, a tek PLJESKAVICA...

Foto: printskrin/youtube

Jedan mladić je odlučio da istraži koliko se toga može kupiti od hrane u Pirotu za 500 dinara, a rezultati su bili više nego impresivni.

Burek sa sirom za samo 120 dinara


Mladić je prvo svratio do lokalne pekare gde se prodaje isključivo burek sa sirom. Njegova četvrtina bureka koštala je svega 120 dinara, što je izazvalo oduševljenje kod mnogih gledalaca. Očigledno je da Pirot ima privilegiju uživanja u ukusnom bureku po veoma pristupačnoj ceni.

Urmašica kao slatki zalogaj


Nakon pekare, mladić je posetio poslastičarnicu gde je pazario urmašicu za 80 dinara. Ova tradicionalna poslastica je još jedan dokaz da se za malo novca može uživati u kvalitetnim poslasticama.

Ćevapčići - omiljeni specijalitet za ručak


Naravno, obrok nije potpun bez glavnog jela, pa je mladić odlučio da svrati do ćevabdžinice gde je za 270 dinara pazario sočnu pljeskavicu. Ovaj specijalitet je definitivno nešto što bi privuklo ljude da posete ovaj grad i uživaju u autentičnom ukusu.

Oduševljenje korisnika na društvenim mrežama


Komentari korisnika na društvenim mrežama jasno pokazuju oduševljenje cenama hrane u Pirotu. Mnogi su izrazili šok zbog niskih cena, poredeći ih sa onima u drugim gradovima. Neki su čak podelili i informacije o cenama hrane u svojim lokalnim mestima, ističući da su one daleko više u odnosu na cene u Pirotu.

Ovaj video definitivno predstavlja sjajan marketinški potez za promociju pirotske hrane i turizma, jer je jasno da se za pristojan novac može uživati u raznovrsnim i ukusnim obrocima. Pirot definitivno ima puno toga da ponudi svim ljubiteljima dobre hrane.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading