SLAĐA ME UHVATILA SA KOLEGINICOM NA KREVETU! Đani obelodanio detalje sa TEZGE koja je sve promenila!

Autor:

Zabava

08.01.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravili smo na krevetu spisak pesama, a ona je upala i videla nas. Nismo ništa radili, dugo tezgarimo zajedno, objasnio je folker.

SLAĐA ME UHVATILA SA KOLEGINICOM NA KREVETU! Đani obelodanio detalje sa TEZGE koja je sve promenila!

Foto: youtube.com/ RTV Pink Official

Pevač Radiša Trajković Đani kaže da ga je supruga Slađana uhvatila s jednom pevačicom u krevetu u hotelu u kom su odseli on i bend zbog jednog nastupa van Beograda, ali da se, srećom, sve brzo završilo jer joj je objasnio da rade zajedno.

Kako je ispričao za Republiku, on se iznenadio jer ga je supruga pratila, kao i da od te situacije danas imaju otvoren odnos i veruju jedno drugom da među njima nema prevara.

Foto: E-Stock, Instagram

Slađa Trajković

- Slađa me je uhvatila s koleginicom na gomili, ali nije to što mislite! Ta koleginica je bila s nama inače na tezgama, radili smo mnogo dobro i tad, kad smo pričali, ležali smo na krevetu, ali normalni i obučeni. Imali smo neki spisak i pričali smo o repertoaru, tako da se među nama ništa nije desilo. Ceo bend je bio u hotelskim sobama, družili smo se uveče dok ne odemo na spavanje - počeo je folker, pa objasnio kako je ugledao suprugu na vratima:

Foto: Instagram.com

Đani Trajković

- U jednom trenutku se sećam samo da je neko pokucao na vrata. Ustao sam da otvorim i ugledao Slađu. Ona je ušla, pogledala u koleginicu i samo rekla: "Šta radite vi ovde? To si došao da radiš?" Samo sam rekao: "Šta pričaš ti, bre, ženo? Pišemo repertoar za pesme. Posle je malo šunjala po sobi, ali ništa strašno se nije desilo. Posle te situacije više nikad nismo imali problema u braku i verujemo jedno drugom.

U isto vreme, Đanijeva supruga Slađa potvrdila je da je nekad sumnjala u to da li je suprug vara, a danas nema tih problema.

- U, pa koliko puta su nas dosad svađali, rastavljali, ja ga izbacivala iz kuće... Uživamo i ne obraćamo pažnju na sve to. Bila sam na odmoru jednom kad me je Đani pozvao i rekao da me nije prevario iako se pisalo da je uhvaćen s nekom ženom. Naučila sam da živim sa raznim fanovima i fanaticima i onima koji hoće po svaku cenu da nam napakoste. Znam za tu ženu koja ga godinama juri, nema na šta nije spremna, ja joj ne mogu pomoći, ali lekari mogu - objasnila je folkerova žena.


Ženi sam veran, ona mi je jedina ljubav

Đani danas redovno ističe da se seća trenutka kad je prvi put video suprugu Slađu, pa su kliknuli na prvu.

- Slađu sam upoznao u Prištini, dugo se mi znamo i to je bila ljubav na prvi pogled. Ona se isto bavila pevanjem. Jednom je Jana komentarisala kako je Slađa pevala da su se svi okretali za njom. Ja nikad u životu nisam sumnjao u Slađu, najviše je volim, da nije nje, ko zna gde bi bio, žena je stub kuće. Kad se Miloš rodio, dođu mi drugovi, a ona vidi sve, muškarci misle da su svi drugovi i braća, a žena je sve u pravu. U svakom braku ima trzavica, ali Slađa i ja nikad se nije desilo da dan jedan ne pričamo - rekao je Đani.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading