ĐANI PONOVO LJUBI MUŠKARCA U USTA: Kamera zabeležila urnebesan trenutak na jednom veselju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

09.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker na jednom slavlju poljubio je u usta harmonikaša Borka Radivojevića!

Na društvenim mrežama pojavio se snimak koji je izazvao silne reakcije i munjavitom brzinom počeo da se širi društvenim mrežama. Naime, radi se o jednom privatnom veselju na kojem je bio pevač Radiša Trajković Đani i poznati haromnikaš Borko Radivojević

Njih dvojica su uživali u provodu i ludoj atmosferi uz domaću muziku, a u jednom trenutku desila se šokantna situacija koju je kamera zabeležila, nakon čega je to osvanulo na internetu. Borko je iz džepa izvadio pare i dao Đaniju, a Trajković mu je u znak zahvalnosti prišao i poljubio ga usta. Njih dvojica su pali od smeha, a nakon toga se zagrlili i izljubili u obraz. 

Inače, ovo nije prvi put da se Đani poljubio sa nekim svojim kolegom muzičarem. Naime, Naime, Đani je na jednom veselju bio u alkoholisanom stanju, pogodila je pesma koju je pevao njegov kolega Aco Pejović, pa je počeo pred svima da ga grli i ljubi da bi na kraju uzeo mikrofon i počeo da peva svoje pesme.

Đani voli da pravi fore na veseljima, pogotovo kad popije. Sad je s Acom sedeo za istim stolom, tu je bilo mnogo njihovih prijatelja i baš su se opustili. Kao što to uvek i biva, gosti su ih terali da pevaju, nazdravljali su i Đani je nekoliko puta Aci prvo otimao mikrofon. Pričao je neke svoje fore, a na kraju, dok je ovaj pevao, prišao je i poljubio ga u usta. Aco je počeo da se smeje, pa mu se na kraju obratio i rekao: "Beži, bre, od mene, budalo! Kakav čovek - pričao nam je tad izvor, a što se jasno i čuje na klipu koji se proširio društvenim mrežama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading