TOTALNA BOBINACIJA: Rajaković nije imao rešenje za Marjanovića!

Autor: P. Z.

Sport

03.02.2024

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski duel u Teksasu nije doneo previše drame.

TOTALNA BOBINACIJA: Rajaković nije imao rešenje za Marjanovića!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Hjuston Roketsa savladali su ubedljivo na svom terenu Toronto Reptorse rezultatom 135:106 (37:23, 29:24, 36:25, 33:34).

U ekipi "raketa" je u samoj završnici šansu dobio srpski centar Boban Marjanović, a iskoristio ju je na najbolji način. Naime, Bobi je za nepuna četiri minuta u igri upisao šest poena (2/2 za dva, 2/2 slobodna bacanja), četiri skoka i jednu asistenciju.

Prema tome, reklo bi se da šef stručnog štaba Reptorsa Darko Rajaković baš nije imao rešenje za Marjanovića i da je imao sreće što Bobi nije duže bio na parketu, jer bi razlika vrlo moguće bila i dosta ubedljivija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Darko Rajaković

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kem Vitmor sa 25 poena, a fenomenalan je bio i Alperen Šengun koji je ubacio jedan manje, ali je imao i 13 skokova i osam asistencija. Pomenuti tandem pratio je Amen Tompson sa 19 poena, dok je Džejlen Grin stao na 14. Takođe, dvocifreni su bili još Džabari Smit Džunior sa 11 koševa i Fred Van Vlit koji je postigao deset.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Skoti Barns sa 28 poena, a uz njega je jedini raspoložen bio Imanuel Kvikli koji je dodao 25. Osim njih dvojice, dvocifren je bio još samo Geri Trent Džunior, koji se zaustavio na 12 postignutih koševa.

Posle ove pobede, Hjuston je 11. na tabeli Zapada sa skorom 23-25 i nema sumnje da mu predstoji velika borba za plej-in.

Standings provided by Sofascore

Sa druge strane, Toronto ima učinak 17-31 i trenutno je 12. na Istoku, pa mu je potrebna serija od nekoliko pobeda kako bi se ravnopravno vratio u igru za doigravanje.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading