PRIJA ISPRAĆA ORLOVE U MOSKVU: Spektakl pred meč sa Rusijom, a svi BRUJE o Piksijevim rečima! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.02.2024

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović će pevati za naše reprezentativce pred odlazak u Rusiju!

PRIJA ISPRAĆA ORLOVE U MOSKVU: Spektakl pred meč sa Rusijom, a svi BRUJE o Piksijevim rečima! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Vladimir Šporčić, Vlada Lukić

Naša fudbalska reprezentacija će 21. marta u Moskvi odigrati priajteljski meč sa Rusijom, gde se sprema pravi spektakl, koji neće izostati ni u Beogradu. Naime, kako "Telegraf" nezvanično saznaje, našim fudbalerima će pred odlazak u Moskvu pevati mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Aleksandra Prijović

Posebno je interesantno što je upravo selektor Dragan Stojković Piksi pred Svetsko prvenstvo u Kataru citirao upravo Priju, pa će ovaj nastup biti posebno zanimljiv.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentacija Srbije

Naime, tada je Piksi upitan oi povredama Mitrovića i Vlahovića, a on je izjavio sledeće:

- Ima jedna pesma od Aleksandre Prijović koja kaže "Nije kome je rečeno, nego kome suđeno je". Ja se nadam da će biti sve u redu, a i ako ne bude, naći ćemo rešenje.

Republika

Foto: ATA Images

Piksi i Prija

Naša reprezentacija će pred odlazak na EURO odigrati nekoliko prijateljskih mečeva, a pored meča sa Rusijom, igraće i sa Kiprom 25. marta, kao i sa Austrijom 4. juna, ali i Švedskom četiri dana kasnije.

Inače, danas se pojavila vesti da je gradonačelnik Zadra Branko Dukić odlučio da smeni Denisa Karlovića, direktora ŠC Višnjik, zbog organizacije koncerta naše pevačice.

Kako prenose tamošnji mediji, Dukić nije saglasan sa time da pevačica na pomenutoj lokaciji održi koncert, iako je, prema podacima sajta koji prodaje karte, otišlo preko 90 posto ulaznica za Prijin koncert.

- Već neko vreme postoji narušeno poverenje između Uprave i Skupštine ŠC Višnjik d.o.o., odnosno direktora i mene kao gradonačelnika, što je rezultiralo ovakvom odlukom. Prvenstveno se to odnosi na nedoslednost u komunikaciji i različitim razumevanjem prioriteta u delatnosti samog Društva. To nepoverenje produbljeno je i u prigodi razgovora o organizaciji koncerata više izvođača za koje je direktor tražio moju suglasnost, iako to nije uobičajeno za slična događanja za koja direktor oduvek potpuno samostalno donosi odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading