LJUBIMAC GROBARA UVEREN! To je GLAVNA stvar u ovom TRENUTKU!

Autor:

Sport

28.02.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dočekuju Efes (četvrtak, 20.30) sa imperativom pobede.

LJUBIMAC GROBARA UVEREN! To je GLAVNA stvar u ovom TRENUTKU!

Foto: Starsport

Košarkaš Partizana, Balša Koprivica, izneo je očekivanja pred utakmicu 27. kola Evrolige protiv Efesa.

Centar crno-belih je naglašava da njegov tim nije bio u najboljoj formi posle finala Kupa Radivoja Koraća i da je sada ključno da ekipa da sve od sebe u preostalim utakmicama sezone.

- Tu je još jedan mali broj utakmica do kraja sezone, koji moramo da izguramo i da damo sve od sebe. Na nama je da uradimo sve što možemo i da kao ekipa donesemo to što možemo, tu energiju, koncentraciju, kao na sredini sezone, kad smo vezivali neke pobede. To je glavna stvar za nas u ovom trenutku - rekao je Koprivica za "Sport klub" i dodao:

Foto: Starsport

Balša Koprivica

- Efes je izvanredna ekipa, imaju igrače koji su među najboljima u Evroligi. Na nama je da igramo borbeno i da izvučemo maksimum. Smatram da nismo bili na maksimumu u prethodnom periodu uključujući i Kup, i pre toga, da se ne vraćam mnogo unazad. Mislim da možemo mnogo više od toga. Na kraju dana je samo na nama da damo gas što se tiče toga i da uradimo ono što je na nama - istakao je Balša Koprivica.

Crno-beli su trenutno na 11. mestu na tabeli, dok Efes dolazi u Beograd sa 15. pozicije i učinkom 11-15. Utakmica je zakazana za 20:30 i biće direktno prenošena na Sport Klubu 1. Pre početka utakmice, studijski program iz beogradske Arene sa ekskluzivnim izjavama, detaljima i zanimljivim pričama sa navijačima počinje dva sata ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading