NEKO IZGUBI DETE, A NEKO DUŠU: Sestra Milice Zavetnice o TEŠKOJ BORBI i ožiljcima koje nosi - poznata glumica otvorila dušu!

Autor:

Zabava

29.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica Mirjana Đurđević, sestra Milice Zavetnice, svojevremeno je pričala o životnim poteškoćama!

NEKO IZGUBI DETE, A NEKO DUŠU: Sestra Milice Zavetnice o TEŠKOJ BORBI i ožiljcima koje nosi - poznata glumica otvorila dušu!

Foto: Privatna arhiva

Domaću javnost juče je iznenadila vest da je popularna glumica Mirjana Đurđević sestra po ocu političarki Milici Đurđević Stamenkovski, koja je poznatija kao Milica Zavetnica.

Mirjana Đurđević je pozorišna i filmska glumica, a diplomirala je na Akademiji Umetnosti, u klasi Petra Kralja i prof. Dejana Čavića. Glumela je u mnogobrojnim domaćim filmovima i serijama među kojima su: Porodično blago, Mešoviti brak, Mi nismo anđeli 3, Parada, Šifra Despot, a glumi i u popularnoj domaćoj seriji Radio Mileva. Rođena je 1977. godine u Beogradu.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milica i Mirjana

Svojevremeno je pričala o talentu kao daru od Boga, koji se ne sme proćerdati.

Život nije promenada sa limunadom, nego teška svakodnevna borba puna rana, ožiljaka, padova i ponovnog ustajanja. Upravo nas ti ožiljci formiraju... Moramo ih hrabro nositi jer oni postaju deo našeg identiteta. Neko u životi izgubi kola, neko dete, a neko i sopstvenu dušu. To se najteže nadoknadi. Sebi sam uvek zadavala zadatak da te ožiljke ne nanosim drugima – izjavila je jednom za "Politiku" Mirjana.

Milica Zavetnica se juče oglasila za naš portal i potvrdila da je Mirjanina sestra, kao i da je ponosna na nju.

Republika

Foto: Dragan Kadić

Milica Zavetnica

- Tačno je. Mirjana je moja sestra po ocu. Starija je od mene 13 godina. Odrasla sam uz nju u našoj rodnoj kući u Kaluđerici. Rano je počela da se bavi glumom i još pre akademije je igrala u pozorištu. Obožavala sam da idem na njene predstave, a u jednoj smo čak i zaigrale zajedno. Nagovarala me je da pođem tim stopama, ali gluma je ipak njen poziv, a ja sam uvek odana publika kada Mira tumači neku ulogu - kazala je ona i dodala:

- Ponosna sam na uspeh koji je napravila, ali šira javnost će tek upoznati raskoš njenog talenta. Igrala je monodramu Čučuk Stanu po tekstu koji je napisao naš pokojni otac. Gledala sam je na desetine puta i iznova plakala kao da je prvi. Uspela je da bude autentična i svoja. Takva je i privatno. Viđamo se redovno, izlazimo zajedno, okupljamo se praznike. Jako se obradovala kada su se rodili moji dečaci, kaže da ih podjednako voli, ali da će Strahinja biti mangup na tetku!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nora

29.02.2024 09:34

Igrala je i u seriji Od jutra do sutra. Odlicna glumica.