MILOŠ BIKOVIĆ PLAČE ZBOG SINA VASILIJA: Otvorio dušu pred kamerama, ovako se snalazi u NAJVAŽNIJOJ ULOZI!

Autor:

Zabava

25.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac progovorio i o seriji "Beli lotos", iz koje je izbačen nedavno!

MILOŠ BIKOVIĆ PLAČE ZBOG SINA VASILIJA: Otvorio dušu pred kamerama, ovako se snalazi u NAJVAŽNIJOJ ULOZI!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

Naš najpopularniji glumac mlađe generacije, Miloš Biković, u januaru ove godine postao je otac, a sada je otkrio kako se snašao u "najvažnijoj ulozi".

- U toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ta uloga se razvija. Videćemo kakva će ona biti u budućnosti, za sada se samo svodi na plač... Što bebin, što moj - rekao je Miloš u emisiji "Premijera - Vikend specijal", a onda se osvrnuo na to što je izbačen iz serije "Beli lotos", zbog pobune Ukrajinaca:

- Ja im želim svu sreću. To je sjajan projekat. I oni su oštećeni ovom situacijom... Želim da im treća sezona biti odlična, čitao sam scenario. Kao što vidite planovi su podložni promenama. Ova godina će biti baš radna, ima mnogo projekata... Snima se jedan rusko-kineski film od kojeg mnogo očekujem - dodao je on.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miloš Biković otvorio dušu

Inače, Miloševa supruga Ivana Malić podelila je fotografije sa malim Vasilijem i oduševila svoje pratioce i Miloševe fanove.

Na jednoj od fotografija, Ivana drži svog sina u naručju dok zajedno prave "selfi". Ova intimna slika odiše toplinom i ljubavlju, prikazujući nežan trenutak između majke i deteta. Takođe, Ivana je podelila i fotografiju Vasilijevog kutka, otkrivajući mesto gde mališan spava i svoju omiljenu plišanu igračku. Ovi detalji otkrivaju koliko pažnje i ljubavi majka posvećuje svom sinu.

Republika

Foto: instagram.com/ivanamalic_

Ivana Malić sa malim Vasilijem

Čini se da je Ivana već aktivno uključila Vasilija u svoje svakodnevne aktivnosti, pa je objavila i fotografiju iz parka, gde uživa u ispijanju kafe dok su pored nje kolica za bebu. Ovi prvi izleti sa sinom pokazuju radost i sreću koju majka oseća u društvu svog malenog mezimca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading