BIKOVIĆ ODUŠEVIO GESTOM: Nakon što je IZBAČEN iz serije "Beli lotos", sav honorar će DONIRATI u humanitarne svrhe!

Autor:

Zabava

05.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako između produkcijske kuće HBO i glumca Miloša Bikovića neće doći do saradnje u trećoj sezoni serije" White Lotus", on će biti u potpunosti isplaćen kao da je i igrao u njoj.

BIKOVIĆ ODUŠEVIO GESTOM: Nakon što je IZBAČEN iz serije "Beli lotos", sav honorar će DONIRATI u humanitarne svrhe!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miloš Biković

Miloš Biković je trebalo da se pojavi u šest od ukupno osam epizoda HBO serije "Beli lotos", ali je do prekida saradnje došlo iznenada nakon objave ukrajinskog Ministarstva spoljnih poslova na društvenoj mreži Iks koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo".

Ipak, srpskom glumcu će biti isplaćen honorar od HBO, a sav novac biće usmeren u humanitarne svrhe, kao pomoć mladima da se školuju i profesionalno usavršavaju.

Kao što sam već rekao, bila mi je izuzetna čast da budem pozvan da radim sa Majkom Vajtom u takvoj seriji. Moj motiv za učestvovanje na takvom projektu bio je isključivo glumački i umetnički izazov. Kako do realizacije neće doći, želim da honorar koji bih zaradio usmerim onima kojima će nas sutra predstavljati u svetu - potvrdio je Biković za Blic.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Miloš Biković

Biković se našao na udaru Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, kada je objavljen montirani snimak u kojem su prikazani delovi Bikovićevih filmskih uloga i replike iz scenarija s njegovim izjavama o Rusiji i podsećanjem na nagrade koje je dobio u Moskvi i Beogradu.

Miloš Biković, srpski glumac, koji podržava Rusiju od početka invazije u punom obimu, sada će igrati u trećoj sezoni HBO serije "Beli lotos". HBO, da li je u redu da radite sa osobom koja podržava genocid i krši međunarodno pravo - napisali su u svojoj objavi na mreži Iks.

Glumac se tim povodom oglasio saopštenjem u kojem je naglasio da uprkos svemu i dalje veruje da umetnost leči i da može da ujedini čovečanstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading