VEROVALI ILI NE OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA MILICE ZAVETNICE! Gledali smo je u mnogim filmovima i serijama!

Autor:

Vesti

28.02.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sestra Milice Đurđević Stamenkovski, predsednice političke stranke Zavetnici je poznata srpska glumica.

VEROVALI ILI NE OVA POZNATA GLUMICA JE SESTRA MILICE ZAVETNICE! Gledali smo je u mnogim filmovima i serijama!

Foto: printscreen

Poznata srpska glumica Mirjana Đurđević rođena je sestra predsednice političke partije Zavetnici, Milice Đurđević Stamenkovski.

Iako ni jedna, ni druga, o tome nikada nisu javno govorile, na društvenoj mreži Tviter pojavila se fotografija glumice i političarke,uz konstataciju da su njih dve sestre po ocu.

 

 

- Sestre. Niste znali? Ni ja - glasio je opis fotografije. 

Nakon ove objave, počeli su da se nižu komentari.

- One su sestre po ocu. Iste su. Stvarno liče.Da, imaju istog oca - glasili su samo neki od komentara na  društvenoj mrežiTviter. 

Inače, glumica Mirjana Đurđević je pozorišna i filmska glumica, a diplomirala je na Akademiji Umetnosti, u klasi Petra Kralja i prof. Dejana Čavića. Glumela je u mnogobrojnim domaćim filmovima i serijama među kojima su: Porodično blago, Mešoviti brak, Mi nismo anđeli 3, Parada, Šifra Despot, a glumi i u popularnoj domaćoj seriji Radio Mileva. 

Mirjana je rođena 1977. godine u Beogradu.

Milica Đurđević Stamenkovski je poznata srpska političarka, trenutno je predsednica političke partije Zavetnici, a svoju političku karijeru započela je u Srpskoj radikalnoj stranci. Trinaest godina je mlađa od sestre Mirjane i prema inormacijama našeg portala sestre su u dobrim odnosima.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading