MILICA ZAVETNICA OTKRILA KOJI BI RESOR VOLELA U VLADI: Sama se ispalila na društvenim mrežama!

Autor:

Vesti

12.02.2024

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stranka Zavetnici je na svom Fejsbuk profilu podelila intervju Milice Đurdević Stamenkovski, pa u opisu stavila i hešteg Vlade Republike Srbije i sektora za koji je zainteresovana

MILICA ZAVETNICA OTKRILA KOJI BI RESOR VOLELA U VLADI: Sama se ispalila na društvenim mrežama!

Foto: Srpska stranka Zavetnici, NEbojsa MandiĆ

Milica Đurđević Stamenkovski, liderka stranke Zavetnici, dala je intervju u kome je govorila i o evenutalnom ulasku u Vladu, a njena stranka je, pošto je podelila link razgovora, u opisu stavila i hešteg - Vlada, ministarstvo, ministarka, porodica!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Šefica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski

Na pitanje u kom bi resoru mogla da da svoj maksimum, te da je jednom rekla da je to MSP, Stamenkovski je u razgovoru za list Alo poručila: 

Foto: Srpska stranka Zavetnici

Na profilu stranke Zavetnici napisano je za koji resor je Milica Đurđević Stamenkovski zainteresovana

- Moj rad i angažman i pre i tokom parlamentarnog statusa bili su usmereni na odbranu nacionalnog identiteta i teritorijalnog integriteta. Posvejćenost i podrška porodicama, rešavanje problema u prosveti, rešavanje demografskih izazova, kao i borba za prava Srba u regionu, u RS, Crnoj Gori i šire oduvek su bili u fokusu naše i moje politike lično. Bez obzira na budući status i poziciju delovanja, planiram da nastavim u tom smeru. Svakako da bi konkretan resorni angažman omogućio podizanje ove politike na viši nivo, ali zvaničnih razgovora još uvek nije bilo. Nikada nisam trčala za funkcijama, to je mom narodu poznato, a još bolje zna da nikada nisam ni bežala od odgovornosti.

Podsetimo, Milica Đurđević Stamenkovski, nalazi se na čelu stranke Zavetnici, a na izborima održavnim u decembru 2023. bila je na listi sa strankom Dveri, na čijem je čelu Boško Obradović.

Ova koalicija, koja se posle izbora odmah i raspala, nije prošla cenzus na republičkim izborima. Ipak, u nekoliko opština su Zavetnici ušli u vlast sa Srpskom naprednom strankom, što je podgrejalo priče da će biti i deo izvršne vlasti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

12.02.2024 19:38

Kvalitetna osoba. Kad bi mogli sastaviti vladu od kvalitetnih ljudi bez obzira iz koje su stranke samo da na prvo mesto stave interes drzave. Odbaciti sve koji jurisaju na fotelje a ucinak nula.

Smederevac

12.02.2024 19:59

Radikalski neupotrebljivi kadar.