MILICI ĐURĐEVIĆ PREMINUO OTAC! Crne vesti saznala pet minuta pred gostovanje na TV Pink: OVO JE VELIKI EMOTIVNI UDARAC!

Autor:

Vesti

10.03.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednički kadndidat stranke Zavetnici Milica Đurđević Stamenkovski pet minuta pre gostovanja u Novom jutro saznala loše vesti.

MILICI ĐURĐEVIĆ PREMINUO OTAC! Crne vesti saznala pet minuta pred gostovanje na TV Pink: OVO JE VELIKI EMOTIVNI UDARAC!

Foto: printscreen

MIlici su pet minuta pred ulazak u studio javili da je joj je preminuo otac.

- Ja sam dva meseca u neizvesnosti kakvu ću vest dobiti i kakav ću poziv primiti. Nažalost to se jutros desilo neposredno pred ulazak u studio i preda mnom je bila dilema da li da učestvujem u emisiji. Uradila sam ono što bi me on posavetovao - nastavila ovu borbu bez obzira na sve okolnosti - navela je Đuriđević Stamenkovski.

- Jako sam bila vezana za oca i ovo je lični veliki, emotivni udarac, mnogo će mi nedostajati. Ono što mogu da uradim, jeste da nastavim njegovim putem - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Marko

10.03.2022 08:41

Ni smrt oca joj nije jaca od politike i borbe za vlast. Ne bi me naterao niko da nastupim u emisiji niti bih bio u stanju da to uradi, a ona nam daje neke izgovore kako je to ucinila jer bi on voleo. Uzas!

Crni

10.03.2022 10:16

@Marko - Ili npr postoji drugacije vidjenje da kada nesto obecas to i uradis ma koliko te kostalo figurativno receno ili bilo tesko.

Vlada

10.03.2022 10:30

Milici je preca stolica, flast, nego porodica a ovamo svima je preca porodica